Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Więc, ooooooo... Otrzymasz moją paczkę w ciągu kilku dni po zamówieniu produktu. Ustawiłem drukarkę dość szybko. Mam pewne doświadczenie po ustawieniu grawera laserowego. Instrukcje są jasne. Pies testowy wypadł bardzo ładnie. Zrobiłem już kilka odbitek i jestem zadowolony z wyników. Wkrótce napiszę pełną recenzję na mojej stronie - zchin.eu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    został dostarczony szybko & miał problem z kołami na pasku wyciągarki więc musiał skontaktować się z obsługą klienta wysłał im wszystko co powiedzieli, że przyślą mi koło do kół*3 zestaw w 2 wks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Nietrafiona część

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Great printer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    super 3d printer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    Produkt zgodny z oczekiwaniami. Dobrze zapakowany, bardzo dobrze wyjaśniony podręcznik (w języku angielskim ), i z wieloma akcesoriami, które służą w zdecydowanej większości, jak również do montażu. Unikalne, gdyby to nie szlak, który działał źle, bo to szlak z pochodzenia do europejskiego magazynu, i ten sam numer służy do naszego domu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Niesamowita drukarka!!! Pierwszy odcisk był kot.. A święta krowa wygląda tak czysto i szczegółowo! Tylko na dole było to, że śruby, które powinny zmieścić się na górze z boku, nie pasują. Bo dziury nie są tam, tylko na dole. Ale nie widzę powodu, by go zmieniać, ponieważ drukarka drukuje niesamowicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    Benchy był moim pierwszym drukiem. Bez konfiguracji przed nami. Całkiem dobrze! Montaż był łatwy i (bardzo ostrożnie) wykonany w pół godziny. Kable mogłyby dać jakieś głębsze wyjaśnienie. Jedyne, co mnie niepokoiło, to namierzanie ładunku. Nic się nie stało przez 12 dni, pierwsze informacje o namierzaniu zostały podane 1 dzień przed dostawą. To był mój pierwszy raz w Banggood, teraz wiem. Po przeczytaniu wielu komentarzy problem śledzenia wydaje się być normalny. Na koniec wysyłka była jeszcze szybsza niż obiecane 10-20 dni roboczych. Dla moich nerwów, płacenie Paypalem było niezbędne. Coś, co polecam każdemu kupcowi. Jestem bardzo zadowolony, Myślę, że Benchy statek jest bardzo dobry do pierwszego druku bez optymalizacji ustawień najpierw. Konstrukcja jest prosta, narzędzie jest wliczone. Tylko zarządzanie kablami zasługuje na opis. Z śledzenia jest najwyraźniej normalne z banggood, że zawsze wydaje się działać tylko wtedy, gdy pakiet dotarł już do Europy, stosunkowo denerwujące. Jednak pakiet był już wtedy dziewiątego dnia roboczego ze mną, zamiast danych 10-20 dni roboczych. Każdy rodzaj ochrony kupującego za pośrednictwem karty kredytowej lub Paypal polecam każdemu kupującemu, a następnie nadal jesteś w połowie zrelaksowany w ciągu 12 dnia bez śledzenia informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    An absolutely incredible machine, assembled and immediately printing excellent results. There are plenty of resources out there (YouTube tutorials etc.) to guide you and support you with building and usage should you have questions or get stuck! All in all the best tool, hobby item I’ve purchased in years, crazy good value for money! Highly recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Wygląda dobrze, transport był bardzo dobry, zamówiony we wtorek po południu, jednostka przybyła w czwartek po południu. Paczka była w dobrym porządku, ale miała jeden wybój w rogu. Wewnątrz był dobrze izolowany przed wstrząsami w tranzycie. Jednak góra na jednostce, która zawiera X i Y, ma już wszystko zamontowane. Więc zawsze sprawdzam, czy Pom Wheels przetrwały podróż. Aby to sprawdzić jest bardzo proste, po prostu przetoczyć X i Y części w górę i w dół i poczuć dowolne wyboje, gdzie cała jednostka wskakuje w te zanurzenia w kołach. Na pewno były tam zanurzenia, co oznacza, że prawdopodobnie wszystkie 11 kół POM wymaga wymiany. Miałem prosty problem z moim Ender 3pro, rozwiązaniem jest zastąpienie wszystkich kół POM, które były niestykane z ramą podczas wysyłki. Skontaktuję się ze wsparciem i sprawdzę kilka kół POM. Zobacz zdjęcie z okrąg wokół problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.00
    • US$579.00
    • US$24.99
    • US$256.99
    • US$189.00
    • US$42.99
    • US$389.00
    • US$18.99
    • US$29.99
    • US$299.00
    • US$459.00
    • US$259.00
    • US$8.07
    • US$2.88
    • US$2.40
    • US$19.54
    • US$10.96
    • US$19.99