Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Przybywam w idealnym stanie, se. Łatwy i szybki, ma duży obszar pracy, bardzo wygodny motyw kalibracji z dotykiem bl, kupić go, aby zrobić duże części i zrobić je bardzo dobrze, powinien dać możliwość wyboru hotenda, na przykład v6 i inny wytłaczacz, Ten, który jest standardowy, jest w porządku, ale można go poprawić Daję mu 5 gwiazdek, dobra jakość w dobrej cenie Polecam to jest najlepsza przerośnięta drukarka 3d na rynku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Po pierwsze: samo-płatna, samo-budowana.:-) Dostawa z Republiki Czeskiej trwała 5 dni z DPD. Cała treść była kompletna i nieuszkodzona. Z (niestety angielski) instrukcji obsługi nie było problemu. Jest zapalnik, bo źle zmontowana część. Na szczęście może być odbudowana prawidłowo. Zmontowałem drukarkę 3D z dostarczonym narzędziem w ciągu 2 godzin. Jako środek bezpieczeństwa, wszystkie śruby i połączenia zostały dokręcone. Trochę irytująca jest głośność. Zawarta tablica zostanie zastąpiona cichą tablicą w ciągu najbliższych dni. Pierwsze odciski poszły idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Maszyna przybyła bardzo szybko i dobrze zapakowana jest bardzo prosta w montażu i z doskonałą wydajnością ze względu na duże rozmiary i jakość komponentów. Muszę powiedzieć, że ma świetną jakość druku i mu i łatwo skalibrować polecam ten produkt wszystkim, którzy chcą zacząć i tym, którzy mają doświadczenie zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Dostarczanie więcej niż szybko, nieco ponad 24h od zamówienia. Solidna drukarka z bardzo dobrym wykończeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Bardzo mi się to podoba. Ale jest głośny. Wymieniłem płytę główną na skr i cichy sterownik, który bardzo pomaga. Pojawił się z zainstalowanym zasilaczem (co jest dobre). Było małe (wysyłka?) uszkodzenie jednego z silników steppera, ale było łatwe do naprawienia. Dostarczony żarnik to gówno. Nie używaj go do kalibracji drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Najlepszy zakup w tym roku. Jestem bardzo szczęśliwy. Szybka i wysokiej jakości dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Wspaniała maszyna. Wszelkie wątpliwości jesteśmy do dyspozycji na każde pytanie. Odwiedź Fly3DTech, dealerów w PT. Dziękujemy wszystkim naszym klientom, którzy ufają i wspierają naszą pracę. Z pozdrowieniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Moja pierwsza drukarka 3d i jestem z niej bardzo zadowolony. Instrukcje mogą być lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Nagyszerű! 3 nap alatt megjött! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Świetny produkt! Daje ci ogromną satysfakcję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 937
    • Ft121 660
    • Ft131 551
    • Ft251 328
    • Ft157 927
    • Ft118 363
    • Ft32 749
    • Ft157 927
    • Ft76 158
    • Ft187 600
    • Ft124 957
    • Ft59 017
    • Ft129 095
    • Ft456 963
    • Ft62 640
    • Ft98 630
    • Ft82 096
    • Ft24 724