Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Przybyli na czas, bezpiecznie zapakowani w piankę i karton. Zgromadzenie - pierwszy raz dla mnie, z moimi dużymi kciukami - zajęło to 2 godziny, wszystko płaskie i kwadratowe. Druk działa dobrze. Steppers i sterowniki są ciche, wentylatory na wytłaczarce są trochę hałaśliwe, może je później ulepszyć dla cichych. Ogólnie zadowolony z zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Bardzo dobra paczka. Wszystkie części były ładne & czyste! Drukarka 3D działa bez zarzutu. Drukarka została wyposażona w preinstalowaną płytę główną v1.1.5, a nie w v.4.2.2. Obsługa klienta rozpoczęła już wymianę płyty głównej. Wskazówka: Proponuję obejrzeć samouczek wyrównywania łóżek przed pierwszymi odciskami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Kupiłem tę wersję Endera 3 (XS) ze szklanym stołem i cichą tablicą, w ogłoszeniu jest tablica V1.1.5, ale mam V4.2.2. To 32bitowa tablica, ale jeśli jest wyposażona w ciche sterowniki? Nie wiem, właściwie, dostałem Ender 3 Pro z tą kartą V4.2.2, która jest taka sama jak karta Ender 3 V2 (to jest ciche), ale w Pro nie była wyposażona w ciche sterowniki, Nie zmontowałem drukarki, bo kupiłem ją na prezent. Nie mogę powiedzieć osobie, która otrzymała drukarkę, czy jest cicha, czy nie, zespół Banggood powiedział, że wysłali cichą wersję, ale kiedy mój brat otrzyma prezent, będziemy wiedzieć, jaka jest wersja tej karty.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Drukarka jest bardzo cicha. Tylko wiatrak może być słyszany. Na początek świetna drukarka. Szybka wysyłka z Hiszpanii do Niemiec w 7 dni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Pakiet był trochę uszkodzony, jednak ponieważ był dobrze zapakowany, wszystko działa dobrze. Szklana płyta dotarła nieuszkodzona i działa bezbłędnie. Montaż był dość łatwy, podręczniki podane i znalezione w Internecie są świetne, a drukarka ma wielu zwolenników strony. Przyjechał kilka dni później niż w tygodniu, ale poza tym jest to niesamowite, polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Korzystałem z mojej drukarki dość intensywnie jestem bardzo zadowolony z tego, drukowałem dużo w standardowej konfiguracji, mam wszak poziom mojego stołu bardzo szybko z miękkich sprężyn nawet Bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Po prostu świetnie!!! Zbiórka za 40 minut i natychmiast wydruki. Jest z tradycyjnymi i szklanymi talerzami oraz jako karta z podręcznikami i szkicami. Bardzo dobre opakowanie i 1 tydzień wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Jeśli śledzisz filmy montażowe dostępne na youtube, konfiguracja jest dość łatwa, a rezultatem jest ładna działająca drukarka. Tablica nie jest wspomnianą Creality v1.1.5, ale Creality v4.2.2. Ponieważ silniki są absolutnie ciche, zakładam, że sterowniki TMC2208. Chociaż tablica nie jest wymieniona na stronie produktu, nie widzę powodu, by wymieniać tablicę lub firmware, jako drukarkę bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wszystko jest w porządku, poza kilkoma drobnymi rzeczami: - Standardowa czarna mata jest nierówna, ponieważ ma pęcherzyki powietrza w środku - Szkło hartowane jest również nierówne - wklęsłe w środku z jednej strony, wypukłe z drugiej - Rama drukarki 3d jest mało wygięta z jednej strony (bez kąta prawego) W środku znajduje się Creality V4.2.2 z (przypuszczalnie) sterownikami TMC2208. Zaleciłem instalację moda hotendów w ten sposób: https://www.thingiverse.com/thing:3203831

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Jestem nowy w druku 3D, ale muszę powiedzieć, że drukarka jest bardzo zabawna od pierwszego wkręcenia, montaż jest bardzo łatwy do oglądania filmów You Tube, ponieważ otrzymujesz wszystkie potrzebne informacje! Od mojego pierwszego druku testowego drukarka działa bez problemów, a ja już wydrukowałem wiele części do tuningu! Bardzo lubię drukarkę, wyniki są fantastyczne!!! Jest również bardzo cichy z nowej płyty obwodowej, drukarka jest bardzo polecana! Dostawa z CZ do Wiednia z DHL-Post trwała 5 dni BRAVO to jest TOP!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 019
    • Ft172 029
    • Ft174 738
    • Ft53 790
    • Ft117 762
    • Ft251 441
    • Ft238 394
    • Ft67 476
    • Ft124 624
    • Ft109 442
    • Ft117 447
    • Ft98 028
    • Ft41 374
    • Ft36 759
    • Ft101 847
    • Ft88 801
    • Ft117 125
    • Ft54 105