Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1748)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1748)
    • 5 Star(1651)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    To moja pierwsza drukarka 3D. Jest bardzo dobrze zapakowany. Instrukcje są jasne i dość łatwe w montażu, w końcu znajdziesz tony wideo z montażu, a wokół drukarki jest duża społeczność, z poradami i udogodnieniami. Jeśli mogę coś poradzić: - Narzędzia są dostarczane, ale jeśli jesteś dobrze wyposażony, użyj swojego, zawsze pracuj z dobrymi narzędziami. - Moment obrotowy we wzorze krzyża poprzecznego - Nie przekraczaj momentu obrotowego - Cała oś powinna poruszać się płynnie, bez gry i twardego punktu. - Jeśli wystąpi twardy punkt lub nadmierne zagranie, należy sprawdzić napinacz pasów i ekscentryk na łożyskach - Poziomowanie łóżka jest łatwiejsze z zestawem czujników, użyłem od 0,10 do 0,15 mm Naprawdę doceniam, że 60 g PLA zostało dostarczone do przeprowadzenia kilku prób. Łatwy w obsłudze, znalazłem model kalibracji na czymś i wydrukowałem go. Byłem pod wrażeniem jakości i precyzji do pierwszego druku. Hałas pochodzi głównie z wentylatora i jest znośny. Podsumowując, polecam tę drukarkę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Produkt jest doskonały, moim zdaniem najlepszy zakup, ma imponującą jakość druku, ekran jest przyjazny dla użytkownika, nawet czytanie instrukcji było intuicyjne, podczas gdy do montażu miałem pewne problemy: koniec osi Z umieściłem go zbyt nisko, W rezultacie nie mogłem dobrze wyrównać płytki drukowej, ponieważ zderzył się z silnikiem steppera z tyłu, więc po godzinie zdałem sobie sprawę z problemu, drugi problem znalazłem, że łożyska w niektórych częściach (na gorąco, płyta drukowa) były zbyt luźne lub zbyt ciasne, jako początkujący nie wiedziałem jak to naprawić (płaszczyk odbitkowy się chwiał), w rezultacie zwróciłem się do inthernet, dla reszty tych niedogodności znalazłem to bardzo dobrze, Również dlatego, że Nozzle szybko się grzeje, płyta trochę mniej, maszyna ma również wygodną szufladę narzędzi i pokrętła, aby łatwiej napinać taśmy, polecam jako drukarkę 3D, czy jesteś początkującym, czy ekspertem, Ale jeśli zobaczysz, że górny chwieje się za pomocą dostarczonego klucza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Drukarka ma dobrą jakość, rama jest bardzo stabilna i jędrna tak jak Ender 3 Pro, łatwa do wyrównania łóżka, super praktyczne napinacze pasów, 32bitowa deska wciąż uczy się ustawiać, Ponieważ drukarka jest bardzo nowa, nadal ma swoje błędy w firmware, które muszą być jeszcze naprawione, ale w końcu doświadczenie z tą drukarką jest bardzo dobre.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Jest to świetna drukarka 3D i jest bardzo aprobowana ze starszych wersji. Jest dobrze działa i funkcje są świetne. Dostawa była super szybka tylko 9 dni z Chin do Arabii Saudyjskiej bez żadnych dodatkowych opłat. Ta drukarka jest polecana, jeśli robisz to jako hobby w domu. Drukarka jest bardzo doskonała i przyjazna dla budżetu i jest bardziej aktualna niż jej poprzednie wersje. Dostarczone w ciągu 9 dni z Chin do Arabii Saudyjskiej bez żadnych dopłat lub podatku. Polecam tę drukarkę tym, którzy są amatorami w terenie. To przyjazne dla domu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To mój pierwszy druk 3D i nie mogę być bardziej szczęśliwy! Zajęło mi godzinę, żeby wszystko naprawić. Maszyna działa idealnie. Dla każdego, kto chce kupić drukarkę 3D: Idź po nią, nie możesz zrobić nic złego. Jest setki filmów i tutoriali w youtube für drukarka Specjalna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Doskonałe opakowanie. Bardzo miła prezentacja i stosunek jakości do ceny. Działa już nieszablonowe. Moja pierwsza drukarka 3D, zadowolona z produktu, miała prawdopodobnie ponad 50 godzin czasu druku w pierwszych 2 tygodniach. Polecam kupić, po prostu być cierpliwym z poziomu łóżka i czyste łóżko dla lepszej przyczepności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    IE
    19/08/2020

    Doskonała drukarka 3D. Jakość druku jest doskonała, nawet przy 0,2 res, przy użyciu PLA. To przyjemność złożyć razem, dzięki bardzo dobrej instrukcji obsługi. Uwielbiam kolorowy ekran LCD. Sprawia, że jest bardzo przyjazny dla użytkownika. Duża aktualizacja w porównaniu z enderem 3 pro. Uwielbiam tę drukarkę. Polecałbym to każdemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo pod wrażeniem. Łatwy w montażu (uznałem, że filmy YouTube są bardziej pomocne niż załączony podręcznik) I mam dość dobre wydruki od samego początku (ponownie po radach wyrównujących łóżka z YouTube tutorials), używając domyślnych ustawień Endera 3 w Curie na Mac. Wciąż mam wiele do nauki, ale jestem bardzo zadowolony z jakości poza pudełka jako pierwszy raz użytkownika drukarki 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Le istruzioni presenti nella scatola sono in inglese, inoltre sulla pendrive c'è un video di come si monta la stampante. Il montaggio è abbastanza semplice, bisogna solo stare attenti alla perpendicolarità dei pezzi e all'allineamento della struttura. La qualità di stampa dipende molto dall'assemblaggio. Su internet ci sono diversi firmware custom che migliorano le prestazioni della stampante. La stampante che ho ricevuto monta la scheda madre 4.2.2 e non la 4.2.7. Ho avuto un piccolo problema con un cavetto che era danneggiato e mi è stato inviato subito un cavetto sostitutivo, ottimo servizio assistenza. Conviene sostituire subito le molle originali del letto di stampa poichè sono troppo morbide e la stampante perde facilmente il livellamento. Ottimo il fatto che nella confezione sia presente anche un pò di filamento per provare subito la stampante. Su internet si trovano diversi file da stampare per vedere se la stampante è stampa correttamente o ha problemi sulla meccanica o sulle impostazioni di stampa. Consiglio l'acquisto. A questo prezzo non si trovano stampanti che stampano così accuratamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Sprawdziłem wszystkie szczegóły. Kiedy dam prąd, zasilanie wybuchnie. Wyłącznik 230 woltów był otwarty, ale kiedy go otworzyłem, wybuchł. Jak to możliwe. Podzielę się nią całą siecią. Teraz potrzebuję nowego zasilacza. Dzieliłem tę stronę z moimi przyjaciółmi dyrektora na zakupy, ale oni zrezygnował, ponieważ ten kłopot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45,386
    • Ft115,025
    • Ft52,540
    • Ft198,004
    • Ft140,207
    • Ft170,304
    • Ft43,521
    • Ft146,114
    • Ft24,560
    • Ft102,282
    • Ft43,521
    • Ft158,241
    • Ft114,717
    • Ft146,114
    • Ft59,065
    • Ft49,739
    • Ft80,828
    • Ft7,614