Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2469)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2469)
    • 5 Star(2316)
    • 4 Star(119)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Bardzo pod wrażeniem tej drukarki 3D. Dołączona z płytą główną v4.2.2 z ultra cichym sterownikiem steppera TMC. Słyszę tylko wentylatory, które są podobne do tego, jak brzmi komputer do gier. Po montażu i wypoziomowaniu łóżka był gotowy do druku. Kilka zaleceń ode mnie: Podczas montażu drukarki obejrzyj instruktaż trzeciej partii, jak prawidłowo wykonać montaż. Lepiej zrobić to dobrze za pierwszym razem. Film Creality jest zbyt szybki i brakuje szczegółów. Ten jest dobry i bardzo dokładny https://youtu.be/JTN6jtB5mqk Pobierz najnowszą wersję firmware Marlin ze strony Jyers Github. Wszystko, co musisz wiedzieć, jest tam. To taki sam firmware jak magazyn, ale dużo nowszy i dodając wiele funkcji, jak również środków bezpieczeństwa. Ulepsz sprężyny do tych żółtych. Są tanie i utrzymają poziom łóżka znacznie dłużej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Ender 3 v2 (ang.). Drukarka przyszła 2 dni wcześniej - dziękuję! Zupełnie nowa, nietknięta jednostka z niewielką ilością wolnego włókna. Żarówka była biała i działała niesamowicie dobrze. Śledziłem wideo Just Vlada do montażu Endera i mój pierwszy wydruk wyszedł absolutnie idealnie. Używam uchwytu z niewielką ilością kleju, aby utrzymać przyczepność. Drukarka jest wyposażona w wszystkie potrzebne narzędzia, dysze zapasowe, żarnik i adapter 8gb micro SD i USB. Wszystko, czego potrzebujesz, by zacząć. Pobrałem cura, aby uruchomić mój pierwszy wydruk, który może wyeksportować do endera z prawidłowym gcode. Bezpłatna karta SD jest wyposażona w przewodnik do montażu wideo, instrukcje i kilka plików STL, aby rozpocząć drukowanie od razu. Bardzo, bardzo zadowolony z mojego zakupu i mam teraz wielu przyjaciół zainteresowanych kupnem!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo szybka dostawa. Drukarka była bardzo łatwa w montażu. Są instrukcje na papierze i film z próbkami odcisków na karcie SD. Był więc bardzo łatwy w montażu i bardzo łatwy od pierwszych kilku druków. Oprócz próbek druków (figurek), na karcie SD znajduje się również oprogramowanie krajalnicy, które jest również odpowiednie dla początkujących ze względu na jego proste działanie. Ze względu na dużą społeczność Ender 3, drukarka jest również polecana dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    The first impressions were awful for me. I spent 2 days trying to figure out a way to print with it - different slicer, different settings but nothing worked. A friend who had a Ender previously helped me out and installed a upgraded software. It solved the problem and it prints now beautifully. This is my first 3D printer so I'm still figuring stuff out but the overall price-quailty ratio is pretty great! The models are detailed and looking really great! I noticed a couple of problems with the printer but for the price the only one that is in my opinion should be factory issued is a stronger bed spring system. The one you get with this set is very weak and if you touch the bed the wrong way your bed leveling is pretty much gone. There is a cheap replacement spring you can buy from Aliexpress, but I think this should be in the original package, not these flimsy ones.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Stampante con ottimo rapporto qualità prezzo. Prima del montaggio consiglio di acquistare due accessori essenziali per il corretto funzionamento a lungo termine della stampante: le molle migliorate per il letto e l'innesto rapido per l'estrusore. Ho seguito questo video tutorial già suggerito in un commento sopra: https://youtu.be/JTN6jtB5mqk Per il montaggio ed i vari test saranno necessarie circa 2 ore e mezzo totali. Spedizione veloce dalla Spagna con corriere GLS.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Przybył bardzo szybko. Zamówiony w piątek, przybył do Wielkiej Brytanii w następny poniedziałek. Kilka frustrujących momentów podczas montażu osi Z, jak plastikowy silnik nie był kwadratowy, wymagał szlifowania, a także migocenia. Mnóstwo wideo instrukcji online, jak złożyć, jeśli nie jesteś pewien. Wszystkie narzędzia, które są wymagane do montażu. W tej cenie, nie można narzekać zbyt wiele, a czas pokaże, jak to będzie dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Ottima direi perfetta sia la stampante che la spedizione e l'imballo. Non commento il prodotto poiché ne parlano già diffusamente. Facilissima da montare e far funzionare. Questa ha funzionato perfettamente alla prima stampa anche se ho usato il materiale PLA bianco in confezione. La consiglio a tutti quelli che vogliono inizare a stampare in 3D e per gli smanettoni in genere!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Miła drukarka 3D, prawie jak plug and play. Wystarczy sprawdzić wszystkie łożyska, aby upewnić się, że wszystko jest szczelne. Bardzo prosty sposób montażu, instrukcja jest przejrzysta, łatwa do zrozumienia. Drukowanie jest bardzo dobre, próbowałem ABS i PLA. ABS nie działał tak dobrze, ale ze względu na temperaturę otoczenia (był +-5oC). Ta drukarka jest duża i mają wiele modyfikacji, które możesz zrobić, jak rozwiązać problemy, itp. Wysyłka była tak szybka, w moim przypadku 3 dni! Zwykle pracuję z profesjonalnymi drukarkami 3d, a produkt końcowy jest podobny do tej drukarki 3d! Jestem bardzo szczęśliwy, że mam ten jeden cena / jakość jest wysoka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Doskonały sprzedawca Muszę również wspomnieć, że jestem coraz bardziej zadowolony z witryny Banggood, ponieważ są one teraz z coraz lepszą obsługą Przybył trochę po zaplanowanej godzinie ze względu na wakacje w Hiszpanii, w przeciwnym razie wszystko jest bez zarzutu. Przy kalibracji endera należy wziąć pod uwagę pierwsze wyrównanie tabeli, aby dysza nie trafiła w stół. Radzę również kupić metalową wytłaczarkę i 8 sprężyn zaciskowych do szkła, aby nie było impenos, jak mam trochę trudności z wyrównaniem tylko z dwoma sprężynami, które pochodzą marki. Moja ocena sprzedawcy to 5🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Przesyłka przyszła w ustalonym czasie w stanie nienaruszonym. Producent dobrze zabezpieczył drukarkę przed ewentualnym uszkodzeniem mechanicznym. Towar w stanie kompletnym, zgodny z zamówieniem i opisem sprzedawcy. Podstawa drukarki ze stołem która przychodzi zmontowana kołysała się na równym stole. Trzeba było poluzować śruby i wyrównać. Reszta elementów dobrze spasowana. Drukarkę należy skręcać z pomocą kątomierza i linijki aby zachować równe odległości i kąty proste co ułatwi późniejszą kalibrację. Instrukcja montażu bardzo ogólnikowa. Brak instrukcji kalibracji i ustawień poszczególnych podzespołów. Pierwsze moje wydruki nie są zadowalające. Drukarka wymaga jeszcze wielu testów i ustawień. Ogólnie jestem zadowolony. Dobra cena do jakości. Produkt godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$399.00
    • US$639.00
    • US$579.00
    • US$359.99
    • US$289.99
    • US$129.99
    • US$470.35
    • US$619.00
    • US$399.99
    • US$549.00
    • US$399.00
    • US$199.00
    • US$299.00
    • US$419.00
    • US$259.00
    • US$159.00
    • US$479.00
    • US$279.99