Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(280)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony z opakowania i funkcjonalności tego co zamówiłem ogólnie to bardzo umocnił całą drukarkę (Ender 3v2) całkowity czas kompilacji wynosił około 2 godzin (Muszę dodać, że nie jestem zbyt przydatny i można go złożyć w mniej niż godzinę) Jedyne, co zrobił, to to, że paczka nie poszła do domu, ale do pobliskiej poczty. Jestem zadowolony z tego dla mojego Ender 3v2 tylko wtedy, gdy ja od 2 lat temu (Nie wolno mi tego nosić i myślę, że można to zrobić w inny sposób) Mój Ender 3 V2 Z Osi jest bardzo łatwy do znalezienia i Z znowu jak to było prawdziwe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Kupiłem ten produkt, żeby rozwiązać efekt „stopy słonia" spowodowany przez Ender 3 pro, To się pogarsza, jeśli całkiem (w moim przypadku) i myślę, że to przez przekręcenie ramienia osi X, gdy oś z próbuje się podnieść w pierwszych warstwach odcisku. Miała również problemy z tworzeniem planów w pierwszych warstwach, wydawało się, że jest to nadmiar, ale uważam, że jest to nawet deficyt ankietowy w z. Obecnie przeprowadzam testy, ale mogę zapewnić, że ten sam problem już się nie zdarza! To prawie równa się z odciskami prusa! Już teraz zapewnia wsparcie dla źródła zasilania, które ma się znajdować w innym miejscu, a tym samym nie pasuje do nowego silnika. Gorąco polecam zakończyć tylko oś 1 Z! Pierwsze zdjęcie przed, drugie po zastosowaniu silnika drugiego z

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Ładnie zapakowane dotarły w ciągu 11 dni linią priorytetową UE. Słychać mały szum, gdy silniki są statyczne, ale opór jest w porządku. Można to łatwo naprawić poprzez dostosowanie vref. Zapomniałem go dostosować, kiedy otworzyłem zabawkę, podłączyć kabel i łatwo mi się z tym pogodzić. Działa dobrze, nawet przy szumie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Instrukcje nie są zbyt szczegółowe, ale na youtube znajdziesz wideo, które bardzo dobrze widać, jak jest zamontowany i jak jest następnie sprawdzany, czy został poprawnie zamontowany. Nie jest łatwo zsynchronizować oba silniki. Znacznie poprawia stabilność drukarki na osi Z. Odciski mają gładszą powierzchnię. Silnik różni się nieco od standardowego w moim 3 V2 enderze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Wydaje się, że jest dobry, równoważy się na osi hotendu eliminując równowagę, ale trudno mi utrzymać równą wysokość pomiędzy dwoma osiami Z. Czasami jedna strona podnosi się lub opada bardziej niż druga nierównomiernie drążąc wał, gdzie jest hotend, może to być dokręcanie różnych kół po każdej stronie, jak również smarowanie osi różnych z każdej strony, Może to być niedopasowanie między silnikami, które podnosi lub obniża jeden bok bardziej niż drugi. Ta równowaga wydaje mi się czymś, co nie mamy zbyt dużej kontroli, zawsze przy każdym wrażeniu trzeba regulować osi za pomocą urządzenia do pomiaru poziomu osi hotendów. Wolę mieć równowagę, która dzieje się tylko z jedną osią Z.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    IMHO, oficjalny zestaw Creality jest bardzo dobrze wykonany. Jakość części jest na najwyższym poziomie, a opakowanie naprawdę chroni towary przed złymi, które przenoszą rzeczy na całym świecie. Cena też była niewiarygodna, kiedy w sprzedaży!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wydaje się bardzo dobra jakość nie zainstalowana jeszcze...będzie uaktualnić przegląd jeśli mogę Przyszedł z okablowaniem Dostajesz 2 t barów mocujących są plastikowe nie aluminium nie jest problemem w cenie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Przedmiot otrzymany w dobrym stanie. Bardzo dobrze zapakowane przez istoty. Instrukcja instalacji nie jest tak dokładna. Musiałem obejrzeć kilka filmów YouTube, aby zakończyć instalację, dlatego dając 4 gwiazdki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Ten produkt pomaga wyrównać moją oś Z. Niezły dodatek do mojego Ender 3 V2. Polecany dodatek do drukarki. Dobrze zapakowane i wszystko, czego potrzebujesz jest w pudełku. Łatwa instalacja i powinna działać w krótkim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Paczka została wyrzucona przez dostawcę.. Moknęło, odkąd padało, rozerwało się i trochę zgniecione. Wygląda dobrze, ale jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 273
    • Ft54 510
    • Ft2 268
    • Ft18 545
    • Ft18 168
    • Ft30 282
    • Ft2 268
    • Ft1 888
    • Ft28 388
    • Ft1 131
    • Ft6 224
    • Ft4 127
    • Ft4 916
    • Ft2 652
    • Ft14 697
    • Ft3 025
    • Ft12 780
    • Ft4 258