Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2022

    Produkt ma siniaki, pamięć i pamięć flash nie zostały dodane, ani nie została zrekompensowana ilość lub braki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Jestem bardziej niż zadowolony z jakości produktu i wyników drukowania z pudełka. Nie jestem zadowolony z tnt przewoźnika, ponieważ nawet nie starają się dostarczyć w dokładnej dacie, ale tylko wysłać do regularnej poczty i pakiet podróżował 5 dni więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    mega maszynka, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Jestem bardzo zadowolony z drukarki S1 3d. Prawie idealnie wydrukowane z pudełka, po prostu musiałem dokonać kilku drobnych poprawek, brama nie całkiem pozioma i kilka luźnych śrub. Nie jestem zadowolony z czasu, który zajęło mi otrzymanie drukarki 3d, musiałem czekać prawie dwa miesiące, chociaż czasami mówił, że drukarka jest w magazynie i otrzymałem e-mail, że zostanie dostarczony w danym dniu i musiałem poczekać dłużej, ponieważ był problem z logistyką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Na razie jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Bardzo dobry zakup, nie dał mi zaufania do niektórych komentarzy, ale wszystko przybył doskonałe, nie brakuje ani pamięci ani usb, mam już drukowane ilości i bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    | | | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Wrażenie jest świetne! Jestem zachwycony zakupem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Szybka i dobra wysyłka. Zadał cios, ale nie wpłynął na wnętrze. Prosty montaż jedyną rzeczą, że przez złe kalibrowanie łóżka nie jest możliwe, aby go usunąć. W przeciwnym razie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo piękna i szybka dostawa dzięki sprzedawcy 😍😍😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$379.00
    • US$2.40
    • US$4.61
    • US$3.99
    • US$8.07
    • US$44.99
    • US$309.00
    • US$24.99
    • US$389.00
    • US$179.99