Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3097)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(3097)
    • 5 Star(2989)
    • 4 Star(95)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2020

    To moja pierwsza drukarka 3D i całkowicie mi się podoba. Montaż był łatwy i istnieje wiele samouczek i przewodników online. Jakość druku jest bardzo dobra do codziennego użytku. Głównie drukuję części do moich RC Kwads. Łatwo jest drukować części PLA i TPU. Kup dobrej jakości żarnik PLA, jeśli chcesz siłę. Tanie włókna są bardzo łatwe do złamania. Ogólnie, bardzo zadowolony z tej drukarki, nie dużo hałasu i może działać przez wiele godzin non-stop. Mocno polecany 👌 Dzięki sprzedawcy i Banggood za doskonałą obsługę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Złożyłem to w około dwie godziny, To nie jest skomplikowane instrukcje są bardzo jasne, ale poświęciłem swój czas, aby potwierdzić każdą część i że wszystko będzie dobrze jedyną wadą jest to, że nie jest dobrze wyśrodkowana podstawa więc użyłem klina, aby nie chwiać. Konfiguracja i poziomowanie bardzo łatwe do wykonania wcześniej miało deltę i było koszmarem, ponieważ proces ten był również ręczny, ale z tym jest tylko dokręcanie lub rozluźnianie u podstawy i gotowe. Nie obejmuje kabla usb, który ma podłączyć go do reszty komputera, obejmuje wszystkie akcesoria i narzędzia niezbędne do jego montażu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Creality Ender3 Pro jest moją pierwszą drukarką, więc jestem nowy w całym świecie druku 3D. Po przeczytaniu kilku recenzji na temat różnych marek, zdecydowałem się na Ender3 Pro z Banggood w Australii. Wydaje się, że ma bardzo aktywną społeczność użytkowników i oferuje świetne doradztwo w zakresie modyfikacji i aktualizacji. Montaż był stosunkowo prosty, a większość kroków na dostarczonej kartce drukowanej była łatwa do zrozumienia i uzupełnienia bez problemów. Bardzo ważne jest, aby wszystkie części podporowe, wytłaczane szyny, biegacze itp. były dokładnie wyrównane w przeciwnym razie trzeba będzie ponownie ustawić po złożeniu. Zawsze będzie pewna ilość ostatecznej korekty (tweksowania) do zrobienia przy pełnym zmontowaniu. Po montażu i włączonym po raz pierwszy, wszystko wyglądało tak, jak powinno. Ekran LCD był łatwy do odczytania, a wszystkie funkcje działały przy przechodzeniu przez menu. Wyrównałam łóżko, co jest bardzo łatwe z dużymi kołami do regulacji, i postanowiłam wydrukować dwa różne modele z dostarczonej karty TF. Pierwsze odciski, które zrobiłam, okazały się idealne. Wiem, że jest wiele modów i aktualizacji Ender3 Pro, ale jeśli moje odciski okażą się tak dobre, nie będę potrzebował żadnych aktualizacji w najbliższej przyszłości. Ale może kilka modów i dodatków, które mogę wydrukować na maszynie by się przydało. Jako nowa osoba w druku 3D, jestem bardzo zadowolona z wydajności Ender3 Pro. Dzięki, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Spektakularna drukarka 3d, z wysoką jakością-ceną, we wczesnym okresie próbowanie dostosowania wszystkich parametrów, ale wtedy jest bardzo łatwe do druku. Biały żarnik, który znalazł się na opakowaniu, nadal dał 3 małe odciski. Montaż drukarki trwał około 1h, ale był dość prosty ze wszystkich niezbędnych narzędzi, a także przyniósł części zamienne. Pakiet przybył bardzo szybko (3 dni).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Montaż z własnym wyjaśnieniem, dydaktycznym i łatwym w montażu podręcznikiem. Bardzo dobrze zapakowany produkt, każde narzędzie i część wewnątrz zapieczętowanego opakowania, zgodnie z jego nomenklaturą i w odpowiednim zamontowaniu w pudełku. Pojawił się mały biały żarnik razem 🙏 więc można zrobić pierwsze wrażenie zaraz po zamontowaniu. Aby zrobić pierwsze wrażenie, użyłem SD, które wysłali wraz z plikiem Gcode, ale odcisk wysłanego kota był ustawiony na temperaturę stołu na 45 stopni, powodując nieprawidłowe przyleganie, co doprowadziło do zdjęcia części przed zakończeniem druku... piórko. (może dostosować ustawienia temperatury tabeli Gcode w plikach wysyłanych do co najmniej 60 stopni)... Ale mimo, że nie był w pełni wydrukowany, widać świetną jakość...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Drukarka jest spoko! Jakość jest świetna! (zależy więcej to program) od pierwszego razu wydrukowany doskonale Wymieniłem plastik, wszystko jest w porządku, wszystko działa! Jedyną wadą, jaką mogę dostać, to nie płaski stół, nie mogłem go wypoziomować, żeby kawałek papieru działał płynnie wszędzie, zawsze w innym miejscu, dobrze, że zamówiłem szkło z drukarką. Trochę przesunął czujnik pozycyjny głowy Z w górę, i umieścił szkło specjalne (na zdjęciu widać), i wszystko stało się idealne, dookoła dokładnie, i od pierwszego dopasowania! Głównie zadowolony z 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Doskonała drukarka 3D dla początkującego, łatwa do uruchomienia. Wymaga pewnych aktualizacji, aby być doskonałe. PROS: Tania, łatwa do uruchomienia, kompatybilna z oprogramowaniem Ultimaker CURA. Kontrola jakości może być lepsza, bo moje łóżko do drukarki trochę się wypaczone (wklęsłe na środku) musiałem dodać kartek papieru pod matą magnetyczną, mój silnik steppera osi Z miał wygięte szpilki, które musiałem wyprostować. Brak zapasowych pasów w zestawie, rurka Bodden ma trochę odtwarzania, sprzęgi bodden tuby powinny być ulepszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Imponujący =PUNC= Nadal uczę się go używać, ale na początku dziesięć!!! Dostawa dotarła w dwa dni, produkt przybywa idealnie spakowany, montaż w 1 godzinę bardzo łatwy. W cenie trzeba zacząć drukować 3d znalazłem imponującą drukarkę =PUNC= zalecany język =PUNC=

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Daję pięć gwiazdek, nawet jeśli dostarczono je na zły adres 22 grudnia i nie dostałem drukarki aż do 30 grudnia. Dostarczono go do domu kilka ulic dalej i byli na tyle dobrzy, że w końcu mi go przywieźli. Próbowałem skontaktować się z Banggoodem kilka razy, ale nie dostałem odpowiedzi. Podczas próby rozwiązania tego problemu znalazłem również inny problem ze stroną Banggood. Jeśli chcesz zmienić adres e-mail, lepiej to zrobić zanim stary e-mail przestanie działać, ponieważ musisz uzyskać potwierdzenie ze starego adresu zanim możesz wprowadzić nowy. Teraz, mówiąc to, drukarka była dobrze zapakowana i bez problemów zmontowałam ją. Było kilka filmów na Youtube, które były bardzo pomocne w szybkim montażu mojej drukarki i z kilkoma problemami. Drukarka działa bardzo dobrze i podoba mi się. Niestety nie będę już korzystać ze strony Banggood, ponieważ nie mam jak zmienić się na mój nowy adres e-mail. Przepraszam za długą recenzję, ale zamawiam wiele produktów online i czuję, że jeśli jestem w stanie zaoszczędzić komuś trochę czasu, dając mu znać, czego doświadczyłem, to warto. Mam nadzieję, że to pomoże, Ohawk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo dobra drukarka początkująca. Zamówiłem mnóstwo dodatków, oczekując dużo pracy, żeby dostać przyzwoity odcisk, ale... Nie musiałem używać żadnego z nich, poza szklanym łóżkiem! (Aluminiowe łóżko wcale nie jest proste i bardzo trudno jest wypoziomować łóżko bez użycia szklanej płyty). Najpierw wydrukowałam psa testowego, a potem pokrywę na tył LCD. Wszystko w 100% moja żona jest teraz w zgodzie z pomysłem, więc wygraj sytuację! A teraz zrobić obudowę!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51,276
    • Ft40,399
    • Ft24,552
    • Ft114,987
    • Ft55,938
    • Ft197,939
    • Ft102,248
    • Ft146,066
    • Ft44,439
    • Ft77,385
    • Ft26,727
    • Ft117,784
    • Ft43,507
    • Ft146,066
    • Ft59,046
    • Ft61,846
    • Ft40,399
    • Ft24,552