Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3492)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(3492)
    • 5 Star(3353)
    • 4 Star(115)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2021

    Jestem wniebowzięty i zadowolony, zamówiłem drukarkę w ostatni poniedziałek i dostałem ją dzisiaj po 5 dniach. I szczerze mówiąc, wczoraj przegapiłem odbiór. Jestem zupełnie nowy w druku 3D, ale łatwo zmontować drukarkę. W razie problemów sprawdź poziom łóżka. Więc tak super zadowolony z mojego zakupu i zdecydowanie polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Chciałem go użyć przez jakiś czas, zanim zrobię przegląd. Stare, przeszłe i zdecydowanie przestarzałe... Ale Ender 3 pro jest zdecydowanie odpowiednia praca dla tych, którzy chcą wejść w świat druku 3D! Płytka magnetyczna jest jedną z najbardziej krzywych rzeczy, jaką człowiek może zrobić... Im bardziej myślisz, że to jest proste, tym bardziej prasa jest do bani! Musisz znaleźć odpowiednie kompromisy, nie ufać arkuszu, ale znaleźć odpowiednie STL do kalibracji... Ciągle mam problemy z pierwszą warstwą, ale od drugiej jest! To jest cud, to jest! Wydrukowałem kilka rzeczy, w tym tę komodę, którą znaleziono na Thingiverse (14+9+8 godzin drukowania). Musiałem dokonać modyfikacji, aby podnieść śruby na płytce trochę, ponieważ uderzają na komodę, umieszczając 2 aluminiowe grubości, które nie dotykają ustawień płyty (foto). Myślę, że jako cena jest dość niska w porównaniu z innymi, które z pewnością będą lepsze z ich samopoziomowania, ale myślę, że (jestem prawie pewien), że przez umieszczenie szkła top, wszystkie problemy z brakiem poziomu zniknie! Rada: tak! Wysyłka do Włoch: od CZ 5 dni (namierzalne) To mój pierwszy zakup na Banggood i poszło świetnie! 10+ p.s. Zasilany żarnik jest kiepski. Użyj go jako dowodu, który być może wyrzucisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Spedizione veloce ed il pacco ben sigillato, per il momento l'ho soltanto aperta per dare un'occhiata al contenuto, sembra tutto in ordine. Nei prossimi giorni procederò con il montaggio di tutte le parti che compongono la stampante. E' arrivata addirittura prima del previsto. Grazie BANGGOOD, sto cominciando ad apprezzare la serietà e la precisione, speriamo solo che in caso di assistenza post-vendita siano della stessa efficienza. Appena la metterò in funzione e ne controllerò le caratteristiche farò un altro post.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Wysyłka w mniej niż tydzień, wszystkie części w dobrym stanie i z małą rolką włókien do badania odcisków. W moim zamówieniu była karta SD z kilkoma odciskami testowymi i filmem ułatwiającym montaż. Drukarka robi tyle hałasu, co gra na PC z fanami na maksimum. Czasami panel sterowania rozpoznaje wejścia i piszczy bez dotykania go, ale rozwiązuje się go poprzez wyizolowanie panelu drukarki (możesz wydrukować dla niego część). Trochę zajęło mi balansowanie łóżka, ale są też wrażenia testowe w różnych rzeczach, aby wszystko prawidłowo regulować. Po regulacji jest w stanie wydrukować na Benchy z jakością dołączoną do zdjęcia. Obejmuje narzędzia do cięcia i zeskrobania żarnika, jak również do montażu drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Przesyłka bardzo szybko i wszystko idealne na chwilę obecną. Jedyną złą rzeczą jest to, że nie przyszedł on z wtyczką europejską, ale z adapterem, który rozwiązuje. Wielkie dzięki sprzedawcy, powaga i bardzo przyjazny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Drukarka była łatwa w montażu z dołączoną instrukcją, a także ma wideo z 2 plikami pdf na karcie pamięci, w tym adapterem USB. Program Slicer również łatwy w użyciu, który jest również dołączony. Z żarnikiem PLA dostarczanym w opakowaniu możesz natychmiast rozpocząć drukowanie, czy to z własnymi kształtami, czy z tym na karcie pamięci. Do drukowania za pomocą ABS, coś musi być wypróbowane, aż ciśnienie jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Przyszedł dzień wcześniej niż się spodziewałem. Paczka jest dobra. Wszystko wydaje się być idealne. Pierwszy raz używam drukarki 3D. Dam ci znać po kilku testach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Świetny produkt, drukarka 3d, która daje swoją satysfakcję, wysoką jakość za pieniądze, dobre materiały budowlane, solidne i dobrze cięte, do łatwego montażu. Jasne instrukcje i przydatne samouczki wideo. Szybka dostawa, dokładna, najlepsza pomoc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Wszystko w porządku, będę tu za 3 dni. Jedyny zły GLS, skrzynka przybyła z dużym ciosem, mniej zły, że drukarka jest dobrze chroniona i nie wpływa na Ciebie w zasadzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    I just received the printer last friday. I am very satisfied with the printer, easy to assemble and use. However, because of the covid 19 lockdown in CN, the shipping took more than 2 months.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$189.00
    • US$24.99
    • US$256.99
    • US$18.99
    • US$389.00
    • US$54.27
    • US$259.00
    • US$7.78
    • US$24.24
    • US$289.00
    • US$2.40
    • US$2.59
    • US$3.44
    • US$8.07
    • US$1.79
    • US$6.92
    • US$29.99
    • US$529.99