Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3187)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(3187)
    • 5 Star(3071)
    • 4 Star(101)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Złożyłem to w około dwie godziny, To nie jest skomplikowane instrukcje są bardzo jasne, ale poświęciłem swój czas, aby potwierdzić każdą część i że wszystko będzie dobrze jedyną wadą jest to, że nie jest dobrze wyśrodkowana podstawa więc użyłem klina, aby nie chwiać. Konfiguracja i poziomowanie bardzo łatwe do wykonania wcześniej miało deltę i było koszmarem, ponieważ proces ten był również ręczny, ale z tym jest tylko dokręcanie lub rozluźnianie u podstawy i gotowe. Nie obejmuje kabla usb, który ma podłączyć go do reszty komputera, obejmuje wszystkie akcesoria i narzędzia niezbędne do jego montażu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Creality Ender3 Pro jest moją pierwszą drukarką, więc jestem nowy w całym świecie druku 3D. Po przeczytaniu kilku recenzji na temat różnych marek, zdecydowałem się na Ender3 Pro z Banggood w Australii. Wydaje się, że ma bardzo aktywną społeczność użytkowników i oferuje świetne doradztwo w zakresie modyfikacji i aktualizacji. Montaż był stosunkowo prosty, a większość kroków na dostarczonej kartce drukowanej była łatwa do zrozumienia i uzupełnienia bez problemów. Bardzo ważne jest, aby wszystkie części podporowe, wytłaczane szyny, biegacze itp. były dokładnie wyrównane w przeciwnym razie trzeba będzie ponownie ustawić po złożeniu. Zawsze będzie pewna ilość ostatecznej korekty (tweksowania) do zrobienia przy pełnym zmontowaniu. Po montażu i włączonym po raz pierwszy, wszystko wyglądało tak, jak powinno. Ekran LCD był łatwy do odczytania, a wszystkie funkcje działały przy przechodzeniu przez menu. Wyrównałam łóżko, co jest bardzo łatwe z dużymi kołami do regulacji, i postanowiłam wydrukować dwa różne modele z dostarczonej karty TF. Pierwsze odciski, które zrobiłam, okazały się idealne. Wiem, że jest wiele modów i aktualizacji Ender3 Pro, ale jeśli moje odciski okażą się tak dobre, nie będę potrzebował żadnych aktualizacji w najbliższej przyszłości. Ale może kilka modów i dodatków, które mogę wydrukować na maszynie by się przydało. Jako nowa osoba w druku 3D, jestem bardzo zadowolona z wydajności Ender3 Pro. Dzięki, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Jestem wniebowzięty i zadowolony, zamówiłem drukarkę w ostatni poniedziałek i dostałem ją dzisiaj po 5 dniach. I szczerze mówiąc, wczoraj przegapiłem odbiór. Jestem zupełnie nowy w druku 3D, ale łatwo zmontować drukarkę. W razie problemów sprawdź poziom łóżka. Więc tak super zadowolony z mojego zakupu i zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Spektakularna drukarka 3d, z wysoką jakością-ceną, we wczesnym okresie próbowanie dostosowania wszystkich parametrów, ale wtedy jest bardzo łatwe do druku. Biały żarnik, który znalazł się na opakowaniu, nadal dał 3 małe odciski. Montaż drukarki trwał około 1h, ale był dość prosty ze wszystkich niezbędnych narzędzi, a także przyniósł części zamienne. Pakiet przybył bardzo szybko (3 dni).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Doskonała drukarka 3D dla początkującego, łatwa do uruchomienia. Wymaga pewnych aktualizacji, aby być doskonałe. PROS: Tania, łatwa do uruchomienia, kompatybilna z oprogramowaniem Ultimaker CURA. Kontrola jakości może być lepsza, bo moje łóżko do drukarki trochę się wypaczone (wklęsłe na środku) musiałem dodać kartek papieru pod matą magnetyczną, mój silnik steppera osi Z miał wygięte szpilki, które musiałem wyprostować. Brak zapasowych pasów w zestawie, rurka Bodden ma trochę odtwarzania, sprzęgi bodden tuby powinny być ulepszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Imponujący =PUNC= Nadal uczę się go używać, ale na początku dziesięć!!! Dostawa dotarła w dwa dni, produkt przybywa idealnie spakowany, montaż w 1 godzinę bardzo łatwy. W cenie trzeba zacząć drukować 3d znalazłem imponującą drukarkę =PUNC= zalecany język =PUNC=

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Daję pięć gwiazdek, nawet jeśli dostarczono je na zły adres 22 grudnia i nie dostałem drukarki aż do 30 grudnia. Dostarczono go do domu kilka ulic dalej i byli na tyle dobrzy, że w końcu mi go przywieźli. Próbowałem skontaktować się z Banggoodem kilka razy, ale nie dostałem odpowiedzi. Podczas próby rozwiązania tego problemu znalazłem również inny problem ze stroną Banggood. Jeśli chcesz zmienić adres e-mail, lepiej to zrobić zanim stary e-mail przestanie działać, ponieważ musisz uzyskać potwierdzenie ze starego adresu zanim możesz wprowadzić nowy. Teraz, mówiąc to, drukarka była dobrze zapakowana i bez problemów zmontowałam ją. Było kilka filmów na Youtube, które były bardzo pomocne w szybkim montażu mojej drukarki i z kilkoma problemami. Drukarka działa bardzo dobrze i podoba mi się. Niestety nie będę już korzystać ze strony Banggood, ponieważ nie mam jak zmienić się na mój nowy adres e-mail. Przepraszam za długą recenzję, ale zamawiam wiele produktów online i czuję, że jeśli jestem w stanie zaoszczędzić komuś trochę czasu, dając mu znać, czego doświadczyłem, to warto. Mam nadzieję, że to pomoże, Ohawk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo dobra drukarka początkująca. Zamówiłem mnóstwo dodatków, oczekując dużo pracy, żeby dostać przyzwoity odcisk, ale... Nie musiałem używać żadnego z nich, poza szklanym łóżkiem! (Aluminiowe łóżko wcale nie jest proste i bardzo trudno jest wypoziomować łóżko bez użycia szklanej płyty). Najpierw wydrukowałam psa testowego, a potem pokrywę na tył LCD. Wszystko w 100% moja żona jest teraz w zgodzie z pomysłem, więc wygraj sytuację! A teraz zrobić obudowę!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Używam go już od tygodnia, a w Grecji za 10 dni! Nie miałem doświadczenia z drukarkami 3d, ale ich montaż i oprogramowanie są bardzo łatwe i proste w użyciu! Zebranie zajęło mi około 1:30 godziny bez pośpiechu. Trudną częścią całego montażu lub użytkowania, jest poziom łóżka. Masz za każdym razem, żeby sprawdzić poziom łóżka, ponieważ jego półka nie jest prosta. W tym rozwiązaniu problemowym jest użycie szkła zamiast płyty magnetowej. Drukarka posiada 2 dysze, jedną 0,2 i jedną 0.4. Uważaj, jakiej dyszy używasz, więc opcje plików, które chcesz wydrukować w rozmiarze dyszy, inaczej twoje odciski nie będą dobre. Najlepiej myśleć o tej drukarce, jest to, że istnieje wiele po aktualizacji rynku, które sprawią, że będzie jeszcze lepiej! Bardzo się z tego cieszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt dotarł dobrze, z lekkim guzkiem na pudełku (od paczki), ale nic nie zostało uszkodzone. Łatwo to poskładać, jeśli postępujesz zgodnie z instrukcją, a nawet łatwiej, jeśli podtrzymujesz się samoukiem wideo, nigdy nie zmontowałem drukarki 3D, to pierwszy raz i nie byłem skomplikowany. Złożyłem zamówienie 22 stycznia i dotarł do 17 lutego. Problemem jest to, że paczka nigdy nie próbowała dostarczyć mojej paczki i nie dali mi znać, że muszę po nią iść. Musiałem iść do paczki (kurier of Mexico) kazali mi zapłacić podatek w wysokości 615 pesos, więc w końcu mogłem mieć swoją paczkę do 23 lutego, problemem nie jest zapłata podatku, Raczej jest to „usługa" kuriera Meksyku, to jest bardzo złe, To zajmuje trochę więcej niż godzinę, aby stać poza lokalem, a niektórzy traktują klientów bardziej. Zdecydowanie polecam tę drukarkę, jeśli chcesz po prostu eksperymentować lub zacząć w świecie 3d, ale jeśli to możliwe, zapłacić za kolejną paczkę, w moim przypadku wszystko poszło „dobrze" nie było „stracone" mój pakiet, ale wiele może się zdarzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft54 961
    • Ft5 799
    • Ft76 336
    • Ft7 765
    • Ft5 799
    • Ft115 731
    • Ft5 799
    • Ft79 088
    • Ft2 376
    • Ft91 302
    • Ft61 069
    • Ft14 654
    • Ft733
    • Ft1 408
    • Ft2 644
    • Ft913
    • Ft394
    • Ft59 847