Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Drukarka świetna! Przybyli za 3 dni! Szybka wysyłka! Polecam go wszystkim! Kreatywność i po prostu jedna z najlepszych marek dla drukarek 3D. Arkusz danych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Doskonała drukarka, nie doskonała, ale z małymi rozwiązaniami. Duży rozmiar i jakość x cena. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Skrzynka była trochę uszkodzona, ale drukarka nie miała żadnych uszkodzeń. Działa dobrze. Uwielbiam dużą płytę z budową :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Prawie zmontowane, ale tuning jest konieczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Jest naprawdę duży!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Pakiet otrzymany szybko z DHL, na zewnątrz w celu otwarcia, z dobrą ochroną części. Wszystko co musisz zrobić to zamontować aby potwierdzić jakość i że nic nie jest wadliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    almost fully assembled in the box. easy to put together and start printing even for a beginner. I love mine and have done some mods since buying it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dostarczenie w 5 dni, nieboxowane i nastrojone wszystko od początku i dobrze dopięte, to pierwszy druk i pierwsza warstwa była tak miły 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Nie trwało to długo 20 dni. Rodzice lubili

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Spóźnił się kilka dni, ale obsługa klienta mnie ostrzegła. Produkt jest zgodny z opisem, doskonałe opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft77 664
    • Ft113 648
    • Ft44 976
    • Ft14 390
    • Ft2 597
    • Ft1 382
    • Ft58 773
    • Ft80 663
    • Ft720
    • Ft25 185