Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(370)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(370)
    • 5 Star(359)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Piękny mod dla Endera 3 lub podobny. W moim przypadku poprawiła to jakość druku i pozwoliła mi drukować Tpu bez problemów. Również w tej cenie, aby zobaczyć wszystkie komponenty (jak pokazano na zdjęciu) już zmontowane, to było piękne. Wszystkie części zamienne otrzymujesz za jednym zamachem (wentylatory, dysza, silikonowe nasadki itp.) Bardzo się cieszę! Do edycji polecam obejrzenie wielu filmów na youtube.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    W pudełku znajduje się wytłaczacz wraz z hotendami i wentylatorami oraz silnik do przesuwania żarnika.Na płycie znajduje się schemat montażu drutów, śrubokrętów i klawiszy allen do montażu. Produkt jest dobrej jakości. Polecam zakup w tej chwili. Jeśli wykonujesz sumę różnych elementów, przekraczasz koszt całości. Bardzo szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Naprawdę interesująca ta formuła.... Wszystkie bloki zastępcze, w dodatku bezpośredni wytłaczacz w bardzo ciekawej cenie.... Jakość jest znana wszystkim.... Za Banggood.... Naprawdę gratuluję rozwiązania smug na wysyłkach z oczekiwaniami na miesiące... Teraz otrzymanie dostaw w ciągu miesiąca od zamówienia stało się pewne.... Top Top Top Top...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Dziękuję za wysokiej jakości towary. Zainstalowane i natychmiast wydrukowane kilka szczegółów bez żadnych ustawień. Polecam przyjaciołom i znajomym. Dobrej sprzedaży.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    14 dni z Przemyśla do Grecji z DHL. Kupiłem go głównie na części, wszystko ok, ale wytłaczarka jest badziewna, reszta wygląda tak dobrze jak oryginalne części na moim Enderze 3 pro. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Paczka przybyła 1,5 miesiąca przed Soczi, aż została umieszczona, dobrze zapakowana nie cierpiała. Zestaw jest kompletny i można go natychmiast wydrukować. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Przybyło dobrze zapakowane, wszystko wydaje się ok. Dla instalacji konieczne jest trochę zręczności, ponieważ instrukcje są nieobecne. Jednak jeśli jesteś minimum praktyczne to jest trywialne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GDLVIP3
    BG
    24/03/2021

    Bardzo dobra drukarka 3D. Dostawa była wystarczająco szybka i dobrze zapakowana. Niestety, drukarka ma CREALITY 1,1.5, 8-bitową płytę główną, więc o jedną gwiazdkę mniej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Doskonały produkt kompatybilny z drukarką Alfawise U20 3D. Działa na mocy 24volt, a nie tak, jak wskazano w kablu i druku obrazu karty 12woltowej. Załączam zdjęcie otwartego wytłaczacza z wentylatorem 24v i arkuszem okablowania, wskazującym na 12wolt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Świetny wytłaczacz, oryginalna rzeczywistość, wentylator jest hałaśliwy, ale chłodzi dobrze, jest ze wszystkim potrzebny do montażu w końcówce 3 pro, jest 24 V pomimo instrukcji, która pojawiła się wskazując inne napięcie. Działa idealnie na moim ender 3 pro.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,048
    • Ft5,280
    • Ft21,752
    • Ft15,810
    • Ft15,381
    • Ft5,467
    • Ft1,706
    • Ft1,862
    • Ft1,022
    • Ft8,543
    • Ft2,390
    • Ft3,416
    • Ft2,048
    • Ft2,048
    • Ft14,355
    • Ft2,732
    • Ft10,868
    • Ft24,797