Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4070)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(4070)
    • 5 Star(3875)
    • 4 Star(157)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Doskonały wybór dla osoby z lobudżet. Oczywiście, że są lepsze modele, ale cena/wydajność myślę, że trudno to pokonać. Możesz zrobić wiele poprawek także w ustawieniach. Jednym z negatywnych aspektów są śruby poziome. Ciężko jest przekonać ich do współpracy. Podoba mi się też to, że muszę to wszystko złożyć z pudełka, trochę edukacyjne w porównaniu do maszyny RTP. Na pewno kupiłbym jeszcze raz, gdyby ten ktoś został skradziony lub podpalony, 🤣

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Très bonne imprimante, aucun problème avec elle est top pour sont prix. Seule demol c'est de la réglé le calibrage pour l'impression c'est casse couille à faire et il faut être très patient. J'ai mis plus 1 semaine pour l'avoir en main et comprendre heureusement que y'a YouTube lol 😂 . Programme en Anglais mais facile à comprendre.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Uwielbiam tę drukarkę. Zdecydowanie wymaga regulacji i odpowiedniego ustawienia, ale naprawdę podoba mi się, jak łatwo było go złożyć. Był dobrze i bezpiecznie zapakowany, każda śruba i część była łatwo rozpoznawalna. Montaż był około 2 godzin, ale mógł być szybszy, gdybym nie pracował podczas montażu :) Odciski, które są na zdjęciu nie są wykonane z żarnika próbki zawartego w opakowaniu. Myślę, że ten żarnik nie był zbyt dobry, po prostu „przypalił" się do łóżka przy pierwszej próbie. Po tym jak zmieniłem żarnik, wszystko działa jak należy. Przesyłka była szybka, a namierzanie było zapewnione.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Świetny drukarz. Przyjechał przez magazyn UK. Pudełko było w idealnym stanie Trwało około 20 min, aby zakończyć resztę konstrukcji (dolna połowa jest już zmontowana w pudełku) i sprawdzić wszystkie śruby, kąty i złącza. Czy szybkie wyrównywanie i pierwszy odcisk (mini świnka bank) wyszedł ok ze standardową warstwą grubości(0.12mm). Chociaż wolny żarnik nie był wystarczająco blisko, by spróbować odcisku testowego. Od kiedy przyniósł wykonał około 200 godzin drukowania z większą ilością czasu branego na drukowanie części do braku obudowy :) Dodano kilka zdjęć z budki z pudełka, świnkę, kilka pierwszych warstw łańcucha kablowego i 7 cali pikachu (przed oszlifowaniem i szczegółami)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo dobry zakup. Zrobiliśmy to jako grupa i zaoszczędziliśmy kilka euro. Minęło tylko pięć dni od zakupu do powrotu do domu, a my zostaliśmy złapani w środku burzy Filomeny. Wszystko ładnie spakowane i poprawne. W tej chwili mamy już zmontowaną maszynę i próbującą ją skalibrować, ale to już zależy od nas, że jesteśmy nowicjuszami i maszyną. Podążając za filmami na YouTube i instrukcją czytania, za kilka godzin ta lista. Szczęśliwi z usług sprzedawcy, a teraz zadzierać z drukarką. 14-1-2021.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Moja pierwsza drukarka. Drukuje dobrze, jedyne stawy - wałeczki na osi Y z łobuzami... Musiały być uszkodzone przez ostrą krawędź przewodnika. Nie śmiertelna, ale nieprzyjemna. Ogólnie, po dostosowaniu jakość druku nie była szczególnie naruszona. Chodzę już od jakiegoś czasu, ale poczta jest bardzo słaba, więc to nie jest wskaźnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Daję ci pełną ocenę gwiazd, nawet jeśli nie był idealny za taką cenę, mogę z tym żyć. Od razu zauważyłem, że na szynie osi Y koła są zgięte, więc przygryzają się do szyny, więc zdjąłem koło, podmieniłem je i zamówiłem nowe za kilka funtów od Amazona. Nic poważnego, ale był mały problem wtedy śruby głowy łatwo się obraca wydaje śruby klasy B niezbyt dokładne, ale nie martwię się o to wymienię je. W przeciwnym razie nie mam żadnych problemów z tym elementem pierwszy odcisk poszedł naprawdę gładko. Więc polecam Ender 3 jest najlepszym wyborem do zakupu miałem Ender 3 V2 i jest dużo bardziej hałaśliwy niż Ender 3 również lepszy wybór dla przyczyny mogę łatwo wymienić łóżko ze szklanym. ✅✅✅✅✅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    W końcu przyjechała z super szybką dostawą z Czechosłowacji. Tak jak mój pierwszy Ender 3D PRO, dostawa jest idealna. Podczas otwierania opakowania jakość opakowania specyficzne dla Créality. Wszystkie części są zaklinowane w komórkach maszynowych do wymiarów części uniemożliwiających przemieszczanie się części między nimi, a zatem brak kontaktu nawet przez duże wstrząsy podczas transportu. KIT jest kompletny z dodatkowym dotykiem jakości. Wtyczka gniazdka zasilania przeznaczonego dla Europy zgodnie z przeznaczeniem na miejsce dostawy. Wszystko jest tam i wystarczające do montażu, nawet narzędzia do do dokręcania i łopatki do usunięcia pozostałości PLA. Kupiłem oddzielnie od Banggood wszystko, co niezbędne do przekształcenia go w Ender 3D Pro i zabezpieczam stare części w razie uszkodzenia. Zainstaluję zestaw do autopoziomowania, ulepszony wytłaczacz i cichą kartę kontrolera. Pierwszy test w podstawowej wersji sprawdził się doskonale, ale ze szklaną płytą, która jest idealna do kolażu tematu na początku druku, a zwłaszcza idealny start nawet dla bardzo drobnego kawałka, jak tylko szklana płyta ostygnie. Fragment odrywa się bez oporu, szczęście, jak tylko postawimy pierwsze kroki z tą drukarką. Źródło tekstu 621 / 5000 Résultaty z tradukcji Jej cena z tej oferty była tak atrakcyjna, że nie zawahałem się zamówić tej drugiej drukarki. Z odciskami, które trwają prawie 8 godzin, druga maszyna da mi większą elastyczność do pracy równolegle na mniejszych kawałkach. Ponadto w plikach STL znajdują się różnego rodzaju obiekty, które nie mają trudności ze znalezieniem tego, czego chcesz. Pozostaje mi przetestować przędzę ABS pod kątem bardziej odpornych odcisków i nowych przędz, które istnieją dla tych maszyn. Jestem bardzo zadowolony z jakości materiału, który daje bardzo dobre wyniki. Ławka jest dobrym testem naprężeń, jak drukowanie poziomej płaszczyzny nad płytą grzewczą. Świetnie....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Niesamowita drukarka, samodzielne montaż było trudne, ale na youtubie jest naprawdę szczegółowy przewodnik. Użyłem go, by ulepszyć moją drukarkę do nawet wyższego standardu. Wielka drukarka wartościowa!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Naprawdę imponujący zestaw! Proste w użyciu, a wydruki dobrze wyjęte z pudełka, od otwarcia pudełka do rozpoczęcia pierwszego wydruku były poniżej 2 godzin. Znakomita jakość druku za tak niską cenę. Zamówiony z brytyjskiego magazynu i przyjechał w 3 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 163
    • Ft151 069
    • Ft78 710
    • Ft33 299
    • Ft104 098
    • Ft138 913
    • Ft151 368
    • Ft57 518
    • Ft45 454
    • Ft57 218
    • Ft154 096
    • Ft111 712
    • Ft172 261
    • Ft63 573
    • Ft121 094
    • Ft90 820
    • Ft114 739
    • Ft24 216