Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(746)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(746)
    • 5 Star(698)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Zgromadzenie trwało około 30 minut. Całkiem prosto do wykonania instrukcji. Jakość druku jest doskonała przy użyciu domyślnych ustawień (wszystkie zdjęcia z wyjątkiem wazy były tylko domyślnymi drukami jakości 'standardowej'. Wazon był spiralnym drukiem konturu. Firmware jest dość nieaktualne, więc będzie to ulepszać, ale poza tym jest niesamowity stosunek jakości do ceny. Polecam każdemu. Jest też z małą ilością białego włókna, który jak sądzę jest PLA.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Jeśli masz doświadczenie w budowie komputera to poskładanie tego jest wystarczająco łatwe, przewodnik montażowy w stylu Ikea jest dobry, ale pomija kilka drobnych szczegółów, które musiałem przejść na YouTube, aby dowiedzieć się. Opakowanie jest bardzo dobrze zrobione, ale zacisk osi Z pomiędzy silnikiem i prętem miał brakujący śrubę, znalazłem go w opakowaniu po przeczytaniu w internecie, że to powszechny problem, upewnij się, że wszystko jest w pełni zmontowane. Drukarka wydaje się solidna i dobrze zmontowana, istnieją pewne kompromisy, aby osiągnąć punkt cenowy, jak naświetlona elektronika, ale jest to do przyjęcia dla tego, co otrzymujesz. Przewodnik pomija również poziomowanie łóżka i może to być najważniejszy krok do tego działania, wysoce wskazane, aby obejrzeć filmik You Tube na nim. Proszę zobaczyć obraz benchmarków, które wydrukowałem, całkiem nieźle jak na kilka godzin.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Nic więcej nie zostało do powiedzenia na temat tej drukarki. Prawie perfekcyjna. Zamówiłem Ender 3xs Pro z uaktualnieniem. Główna płyta powinna być v1.1.5, ale mam V4.2.2 32bitową płytę główną z sterownikami TCM2208. Wszystko wydrukowało za pierwszym razem i jak dotąd nie miałem nawet jednego nieudanego druku. Zdjęcia pokazują mój trzeci odcisk, pierścień LED z 0,3 warstwą. Jest problem z niektórymi kołami szczelinowymi V, najgorsze 2 są przedstawione. Oś X ma 1 płaski punkt, oś Y ma 2 płaskie punkty, a łóżko trochę się kręci w płaskich miejscach. Cztery koła zastępcze wystarczą. Poza tym, jestem bardzo zadowolony z tej drukarki.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Drukarka jest bardzo dobra, a cena jest wysoka za jakość druku. Drukarka jest bardzo cicha dzięki lepszej płycie głównej. Jakość druku jest wybitna, nawet małe druki wyglądają bardzo dobrze. Instrukcja, która przychodzi z nie jest tak dobra, ponieważ wiele kroków nie jest dobrze wyjaśnione, jednak filmy YouTube pomagają tutaj, nie jest wyjaśnione na przykład, jak naciskać bębny. Mogę polecić do zakupu. Pozdrowienia z Niemiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dotarła w 3 dni, bardzo dobre opakowanie, nic nie zginęło. Po około 1 godzinie drukarka była gotowa do pracy. Bardzo ważne wypoziomowanie łóżka, lekko porysowałem łóżko magnetyczne, tylko kilka mm deviatonu, ale po tym stworzyłem psa i kota bardzo łatwo. Jest bardzo cichy, tylko wentylator chłodzący ma hałas, ale nic więcej. Próbowałem tylko PLA i z tym zadziałało dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo imponujące, że dostawa zajęła tylko kilka dni. Bardzo proste do zainstalowania, gdy na YouTube jest mnóstwo próżni, jak to złożyć razem. Na tyle cicho, aby móc uczyć się w tym samym pokoju i wreszcie ostateczne wyniki są niesamowitej jakości. Naprawdę polecam zainwestować w maszynę do kreatywności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Chociaż nazwa jest trochę myląca, jest to Ender 3 Pro z ulepszoną cichą płytą główną zamiast głównego, i jest wyposażony w szkło Creality (4 domyślne czarne spinacze hobby) Wszystkie części były w pudełku, żadna nie zaginęła. Przesyłka przyszła za 4 dni, ale adres i numer telefonu były złe, więc musiałem zadzwonić na pocztę, żeby to rozwiązać. Podsumowując, doskonały produkt za bardzo dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo super wszystko! Szybka dostawa, dotarła dzień przed obiecanym czasem. Złożyłem ją łatwo i szybko, jestem początkującym, ale moje odciski dobrze się do tej pory spisały. Drukarka jest cicha, tylko wentylatory są głośne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Nie polecam tego wystarczająco. Doskonała cena i szybka dostawa z brytyjskiego magazynu. Jeśli szukasz swojej pierwszej drukarki, lub taniej, aby dodać ją do swojej kolekcji, to na pewno jest to ta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Drukarka przybyła bardzo szybko z Przemyśla. Idealnie zapakowane. Zalecałem. Łatwy montaż z podręcznikiem w pakiecie. Printin dobrze i dobrze z żarnikiem PLA w opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft61 642
    • Ft58 497
    • Ft5 658
    • Ft81 456
    • Ft7 624
    • Ft16 341
    • Ft8 419
    • Ft17 433
    • Ft5 343
    • Ft5 029
    • Ft1 450
    • Ft720
    • Ft7 859
    • Ft62 586
    • Ft755
    • Ft1 189
    • Ft2 176
    • Ft1 812