Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(770)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(770)
    • 5 Star(720)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Zgromadzenie trwało około 30 minut. Całkiem prosto do wykonania instrukcji. Jakość druku jest doskonała przy użyciu domyślnych ustawień (wszystkie zdjęcia z wyjątkiem wazy były tylko domyślnymi drukami jakości 'standardowej'. Wazon był spiralnym drukiem konturu. Firmware jest dość nieaktualne, więc będzie to ulepszać, ale poza tym jest niesamowity stosunek jakości do ceny. Polecam każdemu. Jest też z małą ilością białego włókna, który jak sądzę jest PLA.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dopiero zaczynam z drukowaniem 3D. Jest to doskonały produkt na początek. Doskonała i szczegółowa instrukcja montażu. Pakiet zawiera wszystko, od narzędzi do montażu, części zamienne jako śruby, druga dysza do wymiany, 50g PLA do testowania, szybka 32bitowa płyta główna (v1.1.5), nawet karta SD z oprogramowaniem i adapterem USB/sd. Również mój pakiet obejmuje powierzchnię magnetyczną i szkło hartowane do drukowania za pomocą klipsów (nie używaj razem). Chociaż myślę, że moja deska ma wadę i nie mogę przetestować wydruku (moja wytłaczarka nie rusza się). Opakowanie jest szczelne i nic nie jest luźne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dotarła w 3 dni, bardzo dobre opakowanie, nic nie zginęło. Po około 1 godzinie drukarka była gotowa do pracy. Bardzo ważne wypoziomowanie łóżka, lekko porysowałem łóżko magnetyczne, tylko kilka mm deviatonu, ale po tym stworzyłem psa i kota bardzo łatwo. Jest bardzo cichy, tylko wentylator chłodzący ma hałas, ale nic więcej. Próbowałem tylko PLA i z tym zadziałało dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo imponujące, że dostawa zajęła tylko kilka dni. Bardzo proste do zainstalowania, gdy na YouTube jest mnóstwo próżni, jak to złożyć razem. Na tyle cicho, aby móc uczyć się w tym samym pokoju i wreszcie ostateczne wyniki są niesamowitej jakości. Naprawdę polecam zainwestować w maszynę do kreatywności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Oryginalne opakowanie gwarantuje doskonałą ochronę. Wewnątrz komponenty są ułożone z wielką starannością. Drukarka jest prawie całkowicie zmontowana, w ciągu 30 minut można ją uruchomić. Wysłana wersja to PRO, że płyta główna została zastąpiona cichą . (kiedy jest w użyciu tylko wentylator jest słyszany). Zainstalowano wersję 4.2.2. Jakość nadruku jest doskonała. Konstrukcja jest solidna. Oryginalne opakowanie zapewnia doskonałą ochronę. W środku elementy składowe są ułożone. Drukarka jest prawie całkowicie zmontowana, w ciągu 30 minut można ją uruchomić. Wysłana wersja to PRO z płytą główną zastąpioną cichą (gdy jest uruchomiona, słychać tylko wentylator). Zainstalowano wersję 4.2.2. Jakość nadruku jest bardzo dobra. Konstrukcja jest solidna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Chociaż nazwa jest trochę myląca, jest to Ender 3 Pro z ulepszoną cichą płytą główną zamiast głównego, i jest wyposażony w szkło Creality (4 domyślne czarne spinacze hobby) Wszystkie części były w pudełku, żadna nie zaginęła. Przesyłka przyszła za 4 dni, ale adres i numer telefonu były złe, więc musiałem zadzwonić na pocztę, żeby to rozwiązać. Podsumowując, doskonały produkt za bardzo dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo super wszystko! Szybka dostawa, dotarła dzień przed obiecanym czasem. Złożyłem ją łatwo i szybko, jestem początkującym, ale moje odciski dobrze się do tej pory spisały. Drukarka jest cicha, tylko wentylatory są głośne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Nie polecam tego wystarczająco. Doskonała cena i szybka dostawa z brytyjskiego magazynu. Jeśli szukasz swojej pierwszej drukarki, lub taniej, aby dodać ją do swojej kolekcji, to na pewno jest to ta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Nienaganna maszyna! Drukuj z gean definicja dobrze pracować przez długi czas! Nie ma potrzeby poprawiania niczego, aby drukować różnorodność materiałów, bardzo szybko i z wysoką odpornością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Najlepsza cenna drukarka na rynku. Produkt dotarł szybko, a montaż był niezwykle łatwy. Drukarka jest w stanie osiągnąć jakość wydruków, które kosztują 5-10 razy więcej. Nie mógłbym być bardziej szczęśliwy z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$359.99
    • US$381.14
    • US$230.99
    • US$579.00
    • US$129.99
    • US$319.00
    • US$569.00
    • US$299.99
    • US$358.04
    • US$299.00
    • US$409.00
    • US$403.10
    • US$596.00
    • US$1,049.99
    • US$587.90
    • US$206.00
    • US$419.00
    • US$449.00