Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Powinienem był kupić to wcześniej. Sprawia, że moje życie jest łatwiejsze. Nie muszę ręcznie wypoziomować łóżka za każdym razem. Z metalowymi sondami, to potrwa dłużej. Jak długo nie jestem pewien w tej chwili. W gazetach jest napisane 1000 000 ale zobaczymy. Uwielbiam dodatek i zdecydowanie polecam go każdemu, chyba że jesteś gotów poświęcić kilka minut na wyrównanie i bieganie papieru między łóżkiem a dyszą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Otrzymane w dobrym stanie i na czas. Produkt jest dobrze zapakowany, zawiera wszystko, co jest niezbędne do zainstalowania na Ender 3v2. Posiada metalową igłę czujnika i powinien być trwalszy niż bltouch. Recenzje online mówią, że jest nieco bardziej precyzyjny niż bltouch. Na pewno wygląda lepiej niż Bltouch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Cieszę się, że mogę kupić ten produkt. Proponuję, żebyście używali CRtouch z firmwarem Jyers. Dodam kilka zdjęć z mojego nadruku, można zobaczyć poziom jakości łóżka dla przyjaciół: Cieszę się, że kupiłem ten produkt. Proponuję, żebyście używali CRtouch z firmwarem Jyers. Dodam kilka zdjęć z mojego odcisku, zobaczysz jakość nastawienia łóżka. Odebrałem ładunek w ciągu tygodnia. Kup z opcją Direct Turkey, nie zadzieraj z celnikami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Szybka dostawa, doskonała cena w porównaniu z innymi sprzedawcami online. Wydaje się być bardzo dobrze zrobiony. Nie miałem czasu, aby dopasować go do mojego ender 3 v2, więc nie wiem, jak łatwe jest dopasowanie i jak dobrze działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Paczka była dobrze zapakowana i bez żadnych uszkodzeń. Pakiet zawiera instrukcję instalacji, 3 różne rodzaje mocowań i 4 szt. śrub. Polecam sprzedającego i produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    CR Touch jest przystojniejszy niż BL Touch. Produkt jest dobrze, ale tylko jeden z zestawów montażowych jest nieco wygięty. Ale to nie jest zestaw do mocowania Ender 3 V2.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo polecany produkt. Koniec z wyrównywaniem odcisków za każdym razem, gdy zacznę drukować. Usunął to długi czas stabilizacji przed rozpoczęciem, teraz po prostu podgrzewam i zaczynam. Krok wyrównania został dodany do mojego startupu w Krajalnicy G-code. Łatwy w instalacji, miał zrobić to w mniej niż 30 minut. Sprawdź swoją wersję i to jest firmware. Pobierz tę do swojej konkretnej drukarki i tablicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Już używany wysokiej jakości produkt, nie byłem rozczarowany, mogę go tylko polecić wszystkim. Śledzony z punktualnym dostawą i jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dotarł niezwykle szybko i wygląda idealnie. Jeszcze go nie zainstalowałem, ale jest idealnie zapakowany. Polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Bardzo dobra jakość wykonania, łatwa w instalacji i bardzo dobra wydajność! 100% warto kupić, uczynić łóżko wyrównanie procedury kilka kliknięć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft85 590
    • Ft98 808
    • Ft65 762
    • Ft131 855
    • Ft7 597
    • Ft62 457
    • Ft8 404
    • Ft2 287
    • Ft16 407
    • Ft856