Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Zamówiony 2. Przesyłka była bardzo szybka. Szybciej z 3 dni, niż przewidywano. Zalety: Plansza ERA V 1.1.0.3 (najnowsza) - Działają dobrze po montażu i dokładnych obostrzeniach. Brak prawdziwej wady sprzętu/elektrycznej Wady: - Z pudełka brakowało mi stożka ze szpulą. Reszta ramienia została odebrana. - Montaż..Górna część garderoby była zamontowana tak wysoko, że naciskała na gumowy pas synchcrony na obu. Nie jest złamana, ale należy tego unikać, bo jest luźniejsza. Siedziała od marca (data od pudełka) w pudełku tak. - Co najmniej jeden wałek jest rozszczerbiony. - Jeden ze śrub pod szkłem został uszkodzony, że nie można go dokręcić, ponieważ klucz już nie pasuje, został uszkodzony podczas montażu. To nie są powody, by nie zamawiać, ale należy się spodziewać takich rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dostawa bardzo szybko, ale system logistyczny bardzo zły, mówię dostawcy, że pudełko jest trafione, że pozwoli mi umieścić go w komentarzu firmy i nie pozwala mi, Nie kazał mi też niczego podpisać, ani nie prosił o mój dowód, by sprawdzić, czy jestem biorcą. Teraz konieczne jest przetestowanie produktu, że wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Przesyłka trwała tydzień. Działa idealnie nieszablonowo. Jest starszy zapas, ale ma uaktualniony wyłącznik zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Drukarka dotarła bez uszkodzeń. Płyta główna to 32 bity fw 1.0.3.6. Odcisk jest świetny. Testowałem PLA, PETG i ASA 2X5. Drukarka jest naprawdę cicha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Ostrożnie z starą płytą główną zainstalowaną! Zagrożenie pożarem!!! A to z zamówieniem 2 sztuk z 4.2.021?!!! Problem był znany od miesięcy. Jeśli nie dostanę żadnych płyt głównych nowej wersji, wracajcie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Super szybka dostawa 2,5 dni roboczych. Łatwy do ustawienia. Pierwszy odcisk należy rozpocząć 10 minut po rozpakowaniu. Dużo sprzętu włącznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przełącznik zmienił się na 16A. Błazen sprawdza tylko rozłączenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Zgodnie z opisem przyjechać 5 dni po zamówieniu bardzo zadowolony z bardzo dobrej faktury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Super drukarki 3D. Jest łatwy w montażu i drukuje świetnie, jest cichy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Ubrany w 1 tydzień. Doskonała wysyłka, bardzo dobrej jakości maszyna. Szybko jedzie!! Ale w moim przypadku musiałem skupić wszystkie ekscentryczne. Byli niedopasowani. Bardzo ważne, by ocenić sprawną ekscentrykę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 461
    • Ft82 065
    • Ft1 198
    • Ft62 103
    • Ft2 193
    • Ft7 918
    • Ft28 514
    • Ft67 173
    • Ft726
    • Ft24 078