Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2021

    Wszystko w porządku!!! (pol.)! (7 7 dni pracy, gdzieś sd z adapterem się zepsuł, Zebrane i zarobione ok, Bądź ostrożny z ręcznym Y : jeśli włączysz (-) tylko metalowy ogranicznik zatrzyma się. W pierwszych dniach był zapach gumy )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Pudełko przybyło, jak widać na obrazach dość uszkodzone, jak widać na 5. obrazku, jeden rozmiar przybył zmiksowany. Kurier był obrzydliwy i z bardzo złym zachowaniem Produkt jest w porządku zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Otrzymałem drukarkę bez karty zasilania i czytnika kart, chociaż maszyny zawierają je zgodnie z instrukcją obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Potrzebujesz recenzji drukarki Naomi. Jest absolutnie fantastyczne, drukowanie 24/7 aż żarnik jest pusty ;-) Potrzeba większych rol Ale muszę też wspomnieć o bardzo szybkim dostawie z Hongkongu do Niemiec. Miało być 4 tygodnie, po 1 tygodniu. Świetnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Dobrze przyjęty, dzięki grupowemu zakupowi Bangood dostałem niesamowitą cenę w wysokości ponad 700€. Oto moje uwagi i porady: 1. Zwróć uwagę na rozpakowywanie, ponieważ złącze ramki XY jest podłączone do podstawy i istnieje ryzyko oderwania kabli. 2. Po rozpakowaniu znalazłem 3 śruby w pudełku do pakowania!!! 3. Aby przymocować ramę XY do podstawy, musiałem poszerzyć ramę podstawy, lekko odkręcić 4 śruby z tyłu, jeśli nie rama XY nie pasuje do podstawy. Następnie dokręciłem te 4 śruby stopniowo, aby nie zasłaniać podstawy. 4. Ustawienie planszy jest złożone i oto kilka dobrych tutoriali w języku francuskim, które wyjaśniają to: https://www.lesimprimantes3d.fr/forum/topic/38847-test-au-long-cours-creality-%E2%80%AF3dprintmill-aka-cr30/ A co z https://www.youtube.com/watch?v=HnClztQ9Gpg Prezentacja: https://www.youtube.com/watch?v=6Gg-gxo3fSI (ang.) Testy drukowe: https://www.youtube.com/watch?v=LwbFfoGnpLU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jeden kierowca zepsuł się po krótkim czasie kalibracji drukarki. Następnym razem, gdy ją wyłączę, płyta główna jest martwa...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Pierwszy druk to drukowanie i wygląda dobrze. Na szczęście dla mnie, bo ustawienie wysokości łóżka to trochę pikuś, ale film Nak naprawdę pomógł.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Nie, dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    W porządku, jeszcze raz dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Wielkie dzięki 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.40
    • US$49.65
    • US$2.29
    • US$229.85
    • US$23.31
    • US$47.99
    • US$2.59
    • US$11.54
    • US$314.00
    • US$658.34