Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Drukarka musiała być trochę skalibrowana na osi Z i x, ale pierwszy wydruk był idealny! Przesyłka trwała 7 dni, ale została dostarczona na zły adres, więc miała jeden dzień opóźnienia, ale, skrzynka była w idealnym stanie, więc zostałem zwolniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Otrzymałem paczkę i po jej otrzymaniu zauważyłem małe uszkodzenie samego opakowania. Po rozboksowaniu wydawało się, że produkt jest w dobrym stanie. Jeszcze nic nie wydrukowałem, ale oczekuję, że będzie działać tak jak powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Paczka doszła na czas dobrze zapakowana, drukarka juz zrobiła swój pierwszy wydruk. Polecam zapoznać się na youtube z instrukcja konfiguracją maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo dobra drukarka dla entuzjastów lub początkujących. Wychodzi z pudełka i zajmuje 5 minut, aby ustawić i ruszyć. Jak na razie mój działa bardzo dobrze i dał mi dobre wyniki z moimi odciskami. Zrobiłem kilka odcisków z drukarki i byłem pod wrażeniem jej zdolności. Po wszystkim bardzo dobra drukarka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jestem zaskoczony, jak dobrze było to zamówienie. Sama strona była niepewna, ale zaryzykowałam. Zamówienie mówi, że zostanie dostarczone do 2 września, ale w mailu było 9 września. Dosłownie 2 dni później, sprawdziłem numer UPS i było napisane, że przybył dzisiaj i dostałem go tego ranka. Zamówienie przyszło w ciągu 24 godzin, to prędkość Amazona. Otworzyłem pudełko, a sprzęt był w idealnym stanie i dobrze drukował. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Nous attendions la carte de mere que nous avons jamais recu. pouvez vous resoudre definitivement ce probleme. nous attendons depuis plusieurs semaines une solution et la reception d'une nouvelle carte mere. Je comprends pas cette situation, c'est inexcusable. veuillez prendre connaissance des divers messages svp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Dostarczone wcześniej niż zapowiadano. Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami. Bardzo prosty montaż. Zaczynając bez PB, po kalibracji łóżka. Pierwszy testowy druk w procesie bez trudności i dobrej jakości. Małe oskarżenie: bardziej hałaśliwe niż mój artyleryjski Sidewinder X1, ale nic redybickiego. Zobaczymy, jak to się robi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Świetna drukarka, świetnie działa. Problemem była jakość włączonego włókna, bardzo zła. Nie miałem żadnych problemów od czasu użycia właściwego żarnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Najlepsza drukarka, z którą pracowałem, jest bardzo sztywna, a jakość wydruku jest oszałamiająca. Idealna drukarka za dobre pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    mise en service plus compliqué que dit sur les forums. mais après prise en main des réglages plateau. produit conforme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft90 520
    • Ft105 957
    • Ft59 338
    • Ft114 739
    • Ft5 749
    • Ft905
    • Ft54 491
    • Ft166 206
    • Ft2 443
    • Ft78 410
    • Ft45 408
    • Ft14 529
    • Ft727
    • Ft1 396
    • Ft2 622
    • Ft391
    • Ft81 438
    • Ft9 079