Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    très belle et imposante machine l assemblage se fait en moins d'une heure et elle a l air très silencieuse. reçu avec deux jours d avance trop content

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Drukarka przyjechała dziś, 17 grudnia, 2 dni później niż obiecał sprzedawca Paczka jest trochę poobijana, jak widać Będę uaktualniać tę recenzję jak tylko zainstaluję i coś wydrukuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dopiero przyjechałam, szybka dostawa. Chyba miał ciężką podróż. Mam nadzieję, że nic nie jest złamane ani zgięte. Czas pokaże, kiedy zostanie zebrani i włożony do pracy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Produkt przybył szybko, ale z problemami. Po pierwsze małe rysowanie konsoli od transportu, po drugie miałem problemy z obracaniem de 2 pokrętła silnikowe, aby podnieść osi X, jak mówi instrukcja. Po dalszej kontroli zdałem sobie sprawę, że lewy wał silnikowy jest zgięty całkowicie razem, co czyni oś X nieruchomą. Jak mogę to rozwiązać? Dołączę zdjęcia, żeby zobaczyć, co się dzieje. Jeszcze jedno, prawie wszystkie śruby były luźne. Proszę o szybką odpowiedź, naprawdę nie mogę się doczekać użycia drukarki, a w tym stanie nawet nie mogę jej włączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Drukarka przybyła szybko dobrze zapakowana i nieuszkodzona. Dostałem nawet odszkodowanie podatkowe od Banggood w ramach programu ubezpieczenia cenowego. Sama drukarka jest całkiem dobra. Spodziewałem się lepszej jakości od Creality. Szklany stół jest owinięty i nie może być skalibrowany, co prowadzi do większości problemów. Prawdopodobnie będę musiał go wymienić. Również kroki motoryczne ekstrudera były mocno źle skalibrowane. Wsparcie od producenta jest minimalne - niemożliwe jest pobranie bieżącego firmware i trudno jest znaleźć odpowiedzi na pytania. Podsumowując - drukarka jest dobra. Ale to nie działa poza polem. Trzeba wiele wysiłku, żeby to ustawić i skalibrować wszystko prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Maszyna, która drukuje bardzo dobrze, bardzo łatwo zmontować i używać bardzo dobrej jakości druku. Przesyłka była bardzo szybka. Polecam tę maszynę, którą zostawiłem zaskoczoną, bo drukuje z samym montażem, bez potrzeby dotykania niczego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Otrzymałem towar w nienaruszonym stanie. Teraz z radością wydrukuję moją nową drukarkę. Dostawa była trochę powolna IMO, zamówiłem towar 11.11 i otrzymałem go dzisiaj, całkowicie 14 dni z Czech do Finlandii. Inaczej jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Działa jak urok, jakość jest niesamowita, wentylatory okienek kontrolnych są dość głośne, ale kilka modów powinno rozwiązać problem Drukuję moją pierwszą ośmiornicę! Poleć tę drukarkę wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    mega zufrieden... schnelle Lieferung und super 3d Drucker

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dzień dobry, Drukarka przyjechała wcześniej;) Z drugiej strony, pomiędzy ekranem LCD a folią plastikową znajduje się kawałek plastiku lub szkła (nie jest to zabezpieczenie). Masz jakieś rozwiązanie? Miłego weekendu, Ludovic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft217 587
    • Ft180 835
    • Ft188 386
    • Ft156 936
    • Ft141 211
    • Ft229 271
    • Ft123 143
    • Ft86 441
    • Ft62 897
    • Ft109 761
    • Ft116 051
    • Ft66 042
    • Ft103 782
    • Ft113 217
    • Ft147 812
    • Ft150 646
    • Ft81 456
    • Ft22 012