Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Imprimante reçu en 4 jours, service logistique et client de qualité. Merci Excellente imprimante avec une très bonne qualité d'impression. Stringing important avec le PLA fourni mais beaucoup moins avec ceux dont j'ai l'habitude (sunlu pla+). Il faut que j'affine les réglages ça sera parfait. Quelques réglages à faire (moteur de l'axe y légèrement décalé qui use la courroie, il faut que je le déplace après mon impression de 3 jours en cours, excentriques un peu trop serrés en entrepôt (espagne), guide avant le détecteur de filament à imprimer pour éviter l'usure du filament (voir sur thingiverse CR10 v2 filament guide) ce genre de chose, rien d'anormal pour une FDM). L'imprimante vient avec des stepper TMC 2208 donc très silencieux, attention toutefois, le boitier de commande est bruyant par ses ventilateurs. Ce sera une upgrade à prévoir. Pas eu de soucis pour régler le plateau même si un BL touch sera commandé un de ces jours. Les 4 impressions en photos ont été faites avec le filament fourni qui bien qu'ensaché était je trouve cassant et coulant. Pour autant les impressions se sont bien passées malgré un stringing important. Les deux modèles de gauche sont fournis avec la carte SD (direct en Gcode). Les deux de droite récupérés sur thingiverse. Le cube de calibration est quasi parfait, le lettrage est nickel. Très surpris de trouver un modèle de Flute a Bec (en STL) sur la carte SD qui sort avec un son tout à fait correct (impression en 0.2 mm) Le plateau ultrabase marche parfaitement, en dessous de 30°C la pièce se décolle sans forcer. Sur CURA prendre le profil de la CR10S. Très satisfait de cette imprimante qui imprime très bien & facilement évoluable (BL Touch, Direct drive titan...) pour un grand volume d'impression ! Elle tourne actuellement sur un modèle compliqué à imprimer avec beaucoup de support et du filament Groovy gold de chez Ice Filament depuis 48heures et pas de soucis particulier à déplorer, encore 10 heures :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo zadowolony z zakupu, drukuje bardzo dobrze, polecam go w 100% i jeśli chcesz przejść na bezpośrednie wytłaczanie wystarczy kupić zestaw Titan e3d i już zostawić go jako v3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Właściwie to drugi Creality CR-10 V2, który kupuję w Banggood. Za doskonałą cenę tylko 314€ (oferta specjalna, wysyłana z UE), po prostu nie mogłem się oprzeć i kupiłem jeden więcej do domu rodziców. Jakość druku jest naprawdę doskonała jak na tę cenę, a Creality dobrze się spisała w kwestii poprawy CR-10S. + zarządzanie kablami zostało ulepszone (jeszcze niektóre kable wiszące jednak) + o wiele (!) cichszy od starego (ciche steppery, lepsze weterani) + płyta z ultrazasadową (czy to jako aktualizacja do starego CR-10S), dobre przyczepność, gdy gorące, odciski łatwo się ściągają, gdy zimno + stabilizowany ram z (także zaktualizowany stary CR-10S wcześniej) Wytłaczarka metalowa + + zaktualizowane oprogramowanie MARLIN (np. przedgrzewanie dla Nozzle i Bed, podczas przesuwania osi, menu zostaje,...) + 24V i lepsze zarządzanie energią (mój stary CR10S nadal miał 12V, nowsze modele miały już 24V) Z pewnymi usprawnieniami nie jestem jednak zadowolony: - Obudowa z gipsem na gorącym końcu (nieco lepsze chłodzenie, ale nie duża różnica) - Zmiana dyszy (lub inny dostęp do hot endu) teraz o wiele bardziej skomplikowane, kilka śrub do usunięcia (nie tylko 2 jak wcześniej) - Niektóre działania zablokowane podczas ogrzewania (np. auto-home), łóżko nie może być wypoziomowane podczas ogrzewania łóżka Brakuje mi pewnych usprawnień (inna Creality V2 mają niektóre z nich) - Nadal nie ma napinaczy pasów (znalazł je Ender 3 V2) - Brak nakrętek przeciw backslash na śrubie ołowiowej osi Z (Ma je Ender 5) Automatyczne poziomowanie łóżka dostępne tylko jako dodatek i wymaga odświeżania firmware (tj. Nie dla początkujących!) Ale dla większego doświadczenia użytkowników ręczne wyrównywanie łóżka z kołami jest również dość szybkie teraz Ogólnie doskonała drukarka za bardzo atrakcyjną cenę. Jakość druku nawet trochę lepsza niż poprzednik (pomimo kilku aktualizacji na moich dobrych starych CR-10, co zbliża). Główną zaletą jest zdecydowanie nie przyjazny dla utrzymania nowa (plaxtic) obudowa dla hot end @Creality: Proszę to poprawić, stara obudowa mogła być prostsza, ale o wiele wygodniejsza!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    To bardzo ładna drukarka. Byłem już zdumiony jakością endera 3. Niestety miałem pecha, kiedy zainstalowałem drukarkę okazało się, że podgrzewane łóżko nie grzeje. Po krótkim śledztwie okazało się, że czerwony przewód w pudełku kontrolera nie był dobrze przylutowany. Udało mi się to łatwo rozwiązać, by zrobić dobre spawanie lutownicze. Bardzo zadowolony z Drukarki z Creality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Cześć, doskonała obsługa, tuż po tygodniu otrzymałem ją i teraz drukarka działa. Zamów 3D® Ulepszony zestaw wytłaczarki tytanowej, Creaality3D Touch Auto Bed Czujnik poziomujący i czeka na zainstalowanie. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    To jest świetne przyszło wcześniej niż się spodziewałem, jak tylko to się stało, byłem tak podekscytowany, aby wszystko ustawić. Uwielbiam to polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Działa doskonale, to potwór!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Very happy customer excellent price Many thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dzisiaj przyjechała moja drukarka 3D CR-10 V2. Właśnie dotarłem zgodnie z opisem. Zakończyłem montaż drukarki w ciągu 2-3 godzin, łącznie z mechanicznym poziomem łóżka. Jutro zacznę drukować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Przybył w czasach zapowiedzianych, jestem bardzo zadowolony z produktu, doskonałe drukarki 3d. Opakowania wykonane zręcznie, z pewnymi zarysowaniami, ale z nieuszkodzoną zawartością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft108 558
    • Ft144 864
    • Ft160 382
    • Ft331 494
    • Ft69 453
    • Ft31 360
    • Ft113 653
    • Ft104 182
    • Ft66 296
    • Ft151 226
    • Ft138 910
    • Ft274 354
    • Ft141 755
    • Ft119 655
    • Ft54 694
    • Ft157 853
    • Ft116 179
    • Ft34 413