Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Doskonały Produkt! Świetna jakość, świetna jakość wydruków, niestety miałem problem z tabliczką, ale Banggood wraz z Creality pomagają mi w rozwiązaniu sprawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Świetna jakość niesamowita dobra budowa polecam Przetestujmy. Myślę, że to bardzo dobra drukarka Pierwotne jądra positivos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    واخيرا وصلت مش معقول الانتظار شهرين

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    W tej chwili drukarka działa dobrze, jest łatwa w obsłudze i intuicyjna, chociaż płyta, która przynosi do siebie istnienie, ma pewne ograniczenia, jak zawsze. Ogólnie dobrze, aby podkreślić automatyczne poziomowanie q upraszcza wiele rzeczy. Jeśli chodzi o łączność, ma bluetooth i wifi, choć chmura creality aplikacji ma jeszcze wiele do bycia konkurencyjnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    3Dpriter pack miał złe uderzenia podczas transportu i na zewnątrz przybył uszkodzony. Na szczęście opakowanie zabezpieczyło drukarkę wewnątrz. Zmontowałem go, a ta drukarka 3D nie ma dobrze ustawionej osi Z. (może za ten wielki cios) Próbowałem rozwiązać problem z tutoriali, mam nadzieję, że to działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Doskonała drukarka 3d, jakość nadruków jest niesamowita, bardzo łatwa do wydrukowania przez aplikację Crealy. Musiałem tylko zaktualizować oprogramowanie i wprowadzić pewne poprawki, żeby wyrównać poziomowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Niezwykła jakość nadruku, solidna i piękna. Nie pozostawiam maksymalnej oceny dla hałasu wentylatora hotend, że biorąc pod uwagę cenę produktu nie jest tanie, mogą umieścić cichszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Wszystko było dobrze zapakowane w pudełko przez Crealy. Brakowało adaptera USB Thumb Drive i SDCard. Poza tym, nie ma żadnych istotnych problemów. Ale nadal znaleźć, jak skonfigurować WiFi i uzyskać oprogramowanie iOS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Szybki montaż bez kłopotów, cichy, doskonały. Naprawdę mi się podobało, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Dobrze, ale niestety, pozycja 19 była zaginiona w dostawie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft69 374
    • Ft99 248
    • Ft61 408
    • Ft99 248
    • Ft1 530
    • Ft52 777
    • Ft8 441
    • Ft7 631
    • Ft2 297
    • Ft122 483