Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2022

    Zakupiony i dostarczony N1, spowodował uszkodzenie prowadnicy osi y z problemami z drukowaniem. Oddałem go z zamianą i N2 ma dokładnie ten sam problem. Dla tych, którzy chcą, aby coś działało, zalecam unikanie Creaality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Dziękuję, cieszę się, że przesyłka dotarła w dobrym stanie z małym opóźnieniem może z powodu pandemii Covid19 Zakończę instalację i ustawienie w ciągu godziny A oto pierwszy test druku 3D. Ale opóźnię CNC i Laser na jakiś czas, aż w pełni kontroluję drukowanie 3D, bo to dla mnie główna funkcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Drukarka pojawiła się dużo szybciej niż się spodziewaliśmy. Jakieś dwa tygodnie. Było bardzo dobrze spakowane i łatwe do złożenia, jeśli jesteś w ogóle przydatny. Używałem lasera i drukarki i obie działają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dzień dobry, otrzymałam produkt bardzo dobrze opakowany i w rekordowym czasie, chcę również dać ci znać, że lewe tylne koło łóżka, kiedy przesunie się wstecz wraz z koordynatami silnika„i "Chciałbym, żebyś znalazł mi rozwiązanie, Skoro nie mogę go odpowiednio ustawić, myślę, że nabyłem dobre urządzenie. Musiałem zdjąć kierownicę i umieścić motyla jako orzecha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    To był mój pierwszy zakup od Banggood. Trochę straszne, ale wyszło świetnie. Upewnij się, że wszystkie śruby są zrobione w zestawie i dociśnij koła na biegaczach. Oglądaj filmy YouTube o tym, jak ustawić koła V-slot. Są dwa małe śruby, które trzymają gorący koniec w miejscu ukryty za wentylatorem chłodzącym. Oba te były luźne w moim i nie zdawałem sobie sprawy, że to złe, więc miałem tydzień kiepskich wyników. Gdy już ją dokręciłem, maszyna stała się marzeniem. Użyj załączonego oprogramowania, gdzie możesz. Nowe oprogramowanie Cura działa, ale sprawia ból, aby uzyskać konfigurację. Większość druków PLA dobrze ma 205C gorący koniec i 45C łóżko. Nylon230 autorstwa Taulmana działa, ale nie nadaje się do małych części (jest zbyt miękki i słaby). ABS jest nadal trudny do pracy, ale działa. Mam również obudowa Creality, która doskonale pasuje do niego i jest idealna do utrzymania zapachów i ciepła w. Myślałem, że zakup przez Banggood będzie ryzykowny, ale okazał się doskonały. Obrazek jest dwóch pierwszych odcisków, zanim hot end został w ogóle dobrze zamontowany!! BTW, jeśli chcesz mieć naprawdę wysokie odciski def, użyj 0,05 mm (tak, 0,05, a nie 0,5 lub 0,1). Steppers świetnie z nim pracują i półprzezroczyste i przejrzyste materiały NAPRAWDĘ wychodzą półprzezroczyste i jasne. Nie żartuję, to niesamowite!!! To wspaniała maszyna. Nie oczekuj, że będziesz ciąć materiału laserem i nie wcinaj zbyt głęboko w materiały z CNC, a będzie dobrze. Zdobądź kalkulator CNC, aby upewnić się, że nie ustawisz zbyt wysokiej szybkości paszy dla bitu i materiału, z którym pracujesz. Zapraszam do zadawania pytań.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    all has to be adjusted mechanicaly after delivery. -Added 2 distances and washer of 12.5mm -Centered the toothed weels to the toothed belts -Machinery has to be checked/ ease of operation bubble level

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    To świetna maszyna i uwielbiam ją. To dobra cena, szybka dostawa i dobrze zapakowana. Uwielbiam ją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Szybka dostawa, 4 dni. Wszystko wygląda świetnie, wystarczą małe regulacje i można działać. Jakość elementów jest zadowalająca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Wszystkie rzeczy są tak miłą drukarką i szybką i bezpieczną dostawą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Ogólnie rzecz biorąc, był cenny dla pieniędzy, montaż był bardzo łatwy, zajęło mi trochę czasu, aby wyrównać łóżko, ale w końcu udało się to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.00
    • US$189.00
    • US$259.00
    • US$389.00
    • US$289.00
    • US$321.99
    • US$256.99
    • US$579.00
    • US$169.99
    • US$24.99
    • US$2.29
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$559.00
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$19.99
    • US$139.99