Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Absolutnie genialny sprawia, że moja rzeczywistość CR10 v2 wygląda o wiele lepiej i zatrzymuje kurz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Materiał zgodny z opisem, doskonały stosunek jakości do ceny. Szybka wysyłka. Doskonały sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2018

    very nice soft rubber profile decorative insert very high quality nice bright color fits a 2020 aluminum profile very good. highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Bling dla mojego Endera 3 Pro 👌😉 zmierzyć, wyciąć i zastosować 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Wszystko wydaje się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    came in great condition and fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Produkt jest zgodny z opisem i działa. Przesyłka była bardzo szybka i opakowanie w porządku. Zalecenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Produkt jest zgodny z opisem i działa. Przesyłka była bardzo szybka i opakowanie w porządku. Zalecenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Działa dobrze i łatwo w instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobry produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 255
    • Ft12 772
    • Ft7 531
    • Ft18 534
    • Ft2 267
    • Ft59 776
    • Ft3 928
    • Ft1 130
    • Ft6 024
    • Ft9 824
    • Ft18 158
    • Ft5 566
    • Ft14 689
    • Ft5 893
    • Ft4 914
    • Ft16 264
    • Ft12 772
    • Ft2 644