Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(810)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(810)
    • 5 Star(771)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Drukuję wczoraj TPU i trzymam się bardzo dobrze. Nie używaj ostrza ani czegoś ostrego, żeby zdjąć odcisk. Podkładka magnetyczna z klejem 235mmx235mm. Podkładka magnetyczna 235mmx235mm. Jeszcze jedno, jeśli uda ci się to źle po prostu podgrzej płytkę stołową i zdejmij ją. Ale uważaj, żeby się nie spalić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobra Creality 3D® 235*235mm Soft Magnetic Heated Bed Sticker For Ender-3 3D Printer za bardzo dobrą cenę, czas dostawy ze Stanów Zjednoczonych był bardzo dobry, tylko 10 dni czasu rzeczywistego od złożenia zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Cześć, Jest to bardzo słaba jakość lub złom produkt.t Sticker stał się niewyraźny z pierwszym drukiem. Temperatura łóżka: 80 C. A potem druk uwolnił klej. Podstawa magnetyczna jest idealnie gładka. Co ja mogę zrobić? Laszlo (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Zamówiony 4 kwietnia, otrzymany 13 kwietnia. Jak tylko ją dostałem, zrobiłem wrażenie. Jak widzisz, koniec z klejem na łóżku, co robiłem. Śledzenie przesyłki jest idealne. Nie było mnie w czasie dostawy, mój listonosz zadzwonił do mnie i przedstawił paczkę następnego dnia. Bardzo dobra obsługa. Jedno z moich pierwszych rozkazów. Jest duża szansa, że przejadę się przez Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Łóżko magnetyczne dla Endera3. Doskonała mata ułatwiająca odrywanie części. Składa się z dwóch części. Jeden jest przymocowany przez stronę przylepną do płyty aluminiowej, a drugi łączy się magnetycznie z pierwszą. Dzięki gotowemu drukowi można go łatwo usunąć i złożyć w celu oddzielenia utworzonego dzieła. Zrozumiałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wygląda jak oryginał, który przyszedł z moim Ender3 Pro, jeszcze nie przetestowany. Formularz wysyłki „uk" do Grecji 19 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobra jakość, przedmiot zgodny z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Otrzymane w dobrym stanie. Dokładnie to, co zamówiłem. Dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Wygląda świetnie i przybył w odpowiednim czasie. Niestety nie potrzebowałem, ponieważ moja drukarka przyszła ze szklanym łóżkiem i nie miałem żadnych problemów z przyklejeniem odcisków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Doskonałe maty magnetyczne i bardzo dobra cena dostarczone, dostawa jest szybka również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 444
    • Ft3 265
    • Ft2 198
    • Ft3 629
    • Ft3 991
    • Ft12 577
    • Ft7 262
    • Ft6 171
    • Ft10 894
    • Ft5 082
    • Ft7 624
    • Ft14 888
    • Ft17 794
    • Ft4 192
    • Ft1 450
    • Ft5 343
    • Ft15 615
    • Ft2 538