Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Wspaniały produkt, nie mogę się doczekać instalacji go na drukarce. Bardzo dobrze spakowana i zabezpieczona na dostawę. Jedna uwaga do Krealności - jest błąd pisowni w słowie 'ewangelista' na polu ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dotarło naprawdę szybko i jest piękne. Pasuje idealnie do moich odcisków, i naprawdę mi się podobało. Podoba mi się o wiele lepiej niż to łóżko z moim ender 3 pro. Jest nawet wyposażony w łóżko magnetyczne, na wypadek, gdybyś miał szklane łóżko. A drukarka wygląda pięknie z łóżkiem PEI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Item arrived ahead of due time. This was a nice surprise for other items take way longer to arrive then planned. The box has a little dent, undoubtedly inflicted during transport. But fortunately the item is undamaged because of it being very well protected by extra padding and bubble wrap inside of the box. Packaging is very good. First test prints look promising. Had to adjust the z-stop because of different thickness from original build plate but that was to be expected. Furthermore I worried that the magnetic pad would function as a thermal insulator. I had to raise the build plate temp setting a couple of degrees to get surface temp up to the desired value. So far I am very pleased with it and I think it is a very good product. Thank you Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Najlepsza aktualizacja dla mojej drukarki 3d działa jak marzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    „Bestes Druckbett kiedykolwiek!"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Był trochę posiniaczony po bokach, ale dobre łóżko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Używam Ender3 Pro z bezpośrednim napędem, podwójną śrubą Z, i cichą 32bitową płytą główną z najnowszym Marlinem. Z tą płytką, nie straciłam żadnego nadruku z powodu niewłaściwej przyczepności. Przedmiot ten jest łatwo usuwany. Jest umieszczony nad oryginalnym filmem magnetycznym Ender3Pro i nie użyłem tego, z którym przyszedł. Ale wiedz, że nie jest ona płaska jak szklany talerz. Ma wzgórza i dalesy. Potrzebujesz dobrego wyrównania przez jeden (ręcznikowy) podany w Marlin, w 9 punktach. Dla płyty szklanej, muszę wprowadzić tę samą wartość, ale dla PEI każdy jeden punkt potrzebuje innej wartości. Zobacz przykład z mojego ostatniego poziomu: +0,16, +0,04, +0,2 - 0,0, -0,11, +0,02 +0,17, +0,03, +0,16 Wiedz, że dzięki płytce szklanej mam bardzo silną przyczepność dopiero po tym, jak pokryję ją taśmą malującą 3M.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    To była najbardziej bezużyteczna aktualizacja mojej drukarki. Nie było problemu ze sprzedającym ani z jakością. Przybyła szybko i w idealnym stanie. To była tylko zła decyzja, więc już ją sprzedałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Płyty flex PEI to mój ulubiony wybór powierzchni drukowanej, a ta działa świetnie na moim E3V2!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo szybka dostawa w ciągu 2 dni z magazynu CZ do Niemiec. Świetny produkt, dokładnie to, czego oczekiwaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 261
    • Ft14 784
    • Ft7 992
    • Ft3 422
    • Ft62 314
    • Ft14 174
    • Ft4 566
    • Ft1 899
    • Ft4 283
    • Ft3 805
    • Ft65 611
    • Ft8 899
    • Ft82 096
    • Ft1 520
    • Ft131 551
    • Ft59 017
    • Ft5 272
    • Ft131 877