Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2019

    Great tool bag to carry all what you need without needing to go back to your tool room.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2018

    Buen material y buen acabado. Velcro ajustable para cierre de seguridad. Además posee compartimentos para destornilladores manuales y otras herramientas. Muy recomendable para su precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    روعه ومتينه انصح بأغتنائها وشكراً لتاجر على سرعه الارسال 👌🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Tak jak powinno być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Chciałem tego, bo używam wiertła Makita i kierowcy cały czas razem i to pomaga przynajmniej z jednym z nich. Na szczęście jestem oburęczny, ale byłoby super, gdyby chodziło o lewą rękę albo zestaw z obu, prawą i lewą, byłby idealny! Problemem jest długość pasa, mam 38-calową talię i żeby go użyć, musiałem go wypuszczać, więc pomyślałem, że jeśli masz większy rozmiar talii, będziesz musiał użyć własnego pasa. Używałem go i mi się podoba!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Great holster. My Dewalt 20 volt drill fits in the holster great. I don't normally need to strap it down. If I were to use it where I'd be crawling around, like in my attic,that strap will come in very handy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    This is a well designed product. Makes me feel like a western gunfighter. lol only problem belt is short for this old fat guy Great value Well built Great Seller*****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Nice and handy pouch for my small cordless drill. The shippng was fast, the item arrived in good condition.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2018

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Nie dostałem tego rozkazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 061
    • Ft4 131
    • Ft3 757
    • Ft3 757
    • Ft2 617
    • Ft5 261
    • Ft6 442
    • Ft3 757
    • Ft2 136
    • Ft14 284
    • Ft2 627
    • Ft3 252
    • Ft11 208
    • Ft7 484
    • Ft2 256
    • Ft4 883
    • Ft4 509
    • Ft3 659