Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Piękne. Druk jest dobrej jakości i kocham kolory. Podkładka na myszy jest również bardzo miękka. Postanowiłem umieścić na nim moją stalową serię QcK, bo nie mogłem sobie pozwolić na coś tak pięknego brudnego. Przesuwanie myszy nie jest takie świetne, ale działa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Naprawdę dobry produkt! Byłem trochę sceptyczny co do kupna tej maty, ale teraz jestem bardziej zaskoczony! Przylega do stołu, zagrożenia są nietknięte i schludne i ogólnie jakość jest warta więcej niż 20 dolców. Kolory są takie jak na zdjęciu, a obraz jest żywy. Zdecydowanie dobra inwestycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Mt dobra

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Naprawdę dobra jakość i zadziwiająco doskonała powierzchnia. Kazał mi wymienić podkładkę i dużo lepszą niż inne tanie maty na biurko, których używałem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Przybył w idealnych warunkach, z pudełkiem trochę uszkodzonym. Druk ma bardzo dobrą jakość i jest bardzo wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Niesamowite na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Very nice and doesn’t get cat hair all over it unlike my old razer one. Good price and nice design

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Produkt dotarł w 25 dni do Maroka, gładki lekki myszopad naprawdę polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Przyszedł szybko i świetna jakość tylko w dół jest szyb nie jest niesamowity ale to jest to co dostajesz za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15,778
    • Ft15,778
    • Ft17,862
    • Ft16,671
    • Ft21,732
    • Ft22,626
    • Ft15,778
    • Ft17,862
    • Ft20,839
    • Ft6,547