Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    Versand war Recht schnell und hat gut geklappt. sehr schöne Farben und wirkt auch gut verarbeitet. Rutscht nicht, nur die Oberfläche ist nicht ganz so glatt wie bei meinem alten, aber trotzdem ok. leichter Geruch beim auspacken, geht aber schnell weg. wirklich sehr schön, werde mir noch ein anderes Design bestellen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Piękne. Druk jest dobrej jakości i kocham kolory. Podkładka na myszy jest również bardzo miękka. Postanowiłem umieścić na nim moją stalową serię QcK, bo nie mogłem sobie pozwolić na coś tak pięknego brudnego. Przesuwanie myszy nie jest takie świetne, ale działa.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Naprawdę dobry produkt! Byłem trochę sceptyczny co do kupna tej maty, ale teraz jestem bardziej zaskoczony! Przylega do stołu, zagrożenia są nietknięte i schludne i ogólnie jakość jest warta więcej niż 20 dolców. Kolory są takie jak na zdjęciu, a obraz jest żywy. Zdecydowanie dobra inwestycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Dostawa była szybsza niż się spodziewałem, jakość podkładki jest bardzo dobra. Przyjemnie i gładko. Projekt jest świetny i wygląda na dokładny. Jeśli miałbym mieć jakieś skargi to byłoby to, że kolor nie jest tak jasny ani żywy jak myślałem, ale to zależy naprawdę od oświetlenia, poza tym jestem z niego bardzo zadowolony w ogóle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Jakość jest bardzo dobra, pudełko, w którym przyszedł pad biurko było trochę uszkodzone, ale nie uszkodził pulpitu, Ma bardzo wysokiej jakości dotyk z ładną, niepoślizgową warstwą na spodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Mt dobra

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Naprawdę dobra jakość i zadziwiająco doskonała powierzchnia. Kazał mi wymienić podkładkę i dużo lepszą niż inne tanie maty na biurko, których używałem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Bardzo dobre materiały i doskonały design dla tych z 60% klawiatury, ponieważ z pełnym formatem jest krótki. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Przybył w 17 dni, przed spodziewanym i w idealnym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Przybył w idealnych warunkach, z pudełkiem trochę uszkodzonym. Druk ma bardzo dobrą jakość i jest bardzo wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 963
    • Ft17 263
    • Ft18 497
    • Ft19 422
    • Ft16 955
    • Ft25 280
    • Ft19 730
    • Ft16 030
    • Ft13 872
    • Ft11 405