Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-13 13:47:19

    Pretty amazed by the effects. All 6 fans working properly. I can only install 4 as my RTX blocks the remaining 2 slots, but now I have 2 spare ones when one breaks. All good!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 22:04:12

    produto muito bom, veio com um defeito em duas entradas, o fan liga mas o rgb não. tirando isso tudo ótimo e entrega rápida

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-30 01:11:15

    Works great! Only works with 3 pin 5V though. My motherboard have 4 pin 12V Aura bur works with molex power instead.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-14 06:32:08

    everything was perfect, i would even buy it again!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-17 16:24:24

    Very good product. VFM

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-02 08:41:39

    top pra krl

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-22 16:27:22

    very good airflow....and the rgb is amazing

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-08 03:45:29

    Pros : Pretty good all around RGB Fans, all that matters is they work flawless. Cons : Less plastic and more quality materials would have given better feeling about the product, ALSO instuctions should be included with diagram to show exactly how they should be connected because not everyone are experts...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-30 14:22:57

    Sieht super aus und kühlt gut.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-11 11:03:28

    Got 3 sets all works great. This time I got the 5V rgb hubs. (Bought 2 sets befor and did not recive the right hubs that time)

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>