Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Fani działają świetnie! Mogę zmieniać kolory zgodnie z opisem. Mogę wyrównać prędkość wentylatorów i jasność wentylatorów! Jeszcze raz dzięki za bardzo ładny produkt!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Piękne i łatwe do dopasowania do każdej płyty głównej Z pilotem LED do zmiany koloru... Zbudowałem Gaming Desktop tylko z kartą graficzną High Performance Przybyli punktualnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Piękny produkt i szybka dostawa! (2 tygodnie) Fani wyróżniają się dość ciemnymi środowiskami. Jest z kontrolą, aby kontrolować kolory, i jest bardzo łatwy w instalacji, polecam super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo łatwy w instalacji z małych kabli i bardzo dobrej jakości w cenie! Podobne do bardzo drogich fanów Corsair QL120, gdzie w tej samej cenie otrzymasz tylko 1 wentylator 😏 Dołączony jest z pilotem, gdzie można wszystko dostosować, od oświetlenia do prędkości. Możesz nawet całkowicie je powstrzymać, jeśli tylko przeglądasz internet i potrzebujesz całkowitej ciszy! Byłem trochę zaniepokojony, kiedy je zamawiałam, ale jestem z nich bardzo zadowolony 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Wentylatory oferują dobry przepływ powietrza i są bardzo ciche nawet przy pełnej mocy. Łożysko jest również dobre i kolory, które są regulowane są również bardzo przyjemne w patrzeniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Piękne wentylatory, które nie są zbyt głośne i mają być używane do grzejnika

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Produto bonito, silencioso e de qualidade... O kit veio completo com as Fans, controladora e parafusos necessários para instalação.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Jestem całkiem nowy w pc i dopasowałem je bez problemów i robią jak mówią i wyglądają niesamowicie. Za tę cenę nie można narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    W zasadzie to samo co te z pumą. Bardzo dość i wielki przepływ powietrza. Opcje trybu kolorów są bez końca!! To jest niesamowita rzecz, bardzo szczęśliwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Przybyłem w około 13 dni, dotarł dobrze i nic w opakowaniu przybyło z pewnym uszkodzeniem, bardzo dobra jakość produktu, a światła wyglądają dobrze i są bardzo jasne, zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 722
    • Ft10 896
    • Ft15 316
    • Ft3 024
    • Ft9 654
    • Ft2 994
    • Ft3 024
    • Ft3 327
    • Ft4 326
    • Ft19 978
    • Ft16 981
    • Ft6 657
    • Ft5 991
    • Ft6 052
    • Ft23 974
    • Ft4 326
    • Ft12 107
    • Ft24 216