Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • JLGVIP5
    ES
    26/10/2021

    Bardzo kompletny i kompaktowy artykuł, z odpowiednią pojemnością przy zakupie, podoba mi się jego rozmiar i jego podwójne zastosowanie w portach USB 3 i USB C dzięki adapterowi, który zawiera i może być dobrze przechowywany w kieszeni. Muszę tylko sprawdzić funkcjonalność i prawdziwą pojemność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    26/10/2021

    Dobrze przedstawiony artykuł, bardzo kompletny i kompaktowy, z odpowiednią pojemnością z zakupem i prawidłowe i szybkie 50/270 Mb / s, Podoba mi się jego rozmiar i jego podwójne zastosowanie w portach USB 3 i USB C dzięki adapterowi, który zawiera i może dobrze przechowywać w kieszeniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    26/10/2021

    Mały dysk twardy nowej generacji, dobrze prezentowany i który może być używany w porcie USB 3, ale ma adapter do USB C, a złącze to USB C. Lubię go i przetestuję go, aby sprawdzić, czy ma żądaną pojemność i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Ogień dla twoich pieniędzy 32mb.s Maksymalnie 40 Mb.s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa. Mniejszy rozmiar niż oczekiwano dla produktu, co jest dobrą rzeczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Dokładnie tak, jak opisano i zobrazowano, i działa dobrze. (I oczywiście, wszystko w doskonałej cenie!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Jak opisano, produkt VFM i szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Szybka dostawa, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$19.35
    • US$20.89
    • US$38.10
    • US$10.99
    • US$43.57
    • US$22.99
    • US$42.72
    • US$20.99
    • US$63.24