Opinie klientów

4.37 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    To bardzo pomocne. Potrzebuje trochę lepszego opakowania, ponieważ jego bardzo lekkie uszkodzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Zamówienie zostało złamane, a to, czego używają oznacza, że wyrzucę je do śmieci, Bóg był w szoku, i pakowali je na przechowanie, i nie pierwszy raz od jakiegoś czasu poprosiłem o łuskę telefonu i zepsute połączenie, a po drugie, To nie ten sam typ po tym, jak o to poprosiłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    Добрый день! Товар получил плохого качества. Прошу Вас вернуть мне деньги или отправить хороший товар.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    Ürün güzel fakat alüminyumdan üretildiği için çok sağlam değil. Açılıp kapanmaya dayanamıyor. Ayrıca uzak mesafelere kargolandığında (Türkiye gibi) sağlam bir paket yapılmadığından zarar görebiliyor. The product is beautiful but not very sturdy because it is made from aluminum. It is not resistant to opening and closing. Also, when you are distantly distanced (like Turkey) there is no solid package and it can be damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2018

    my mom was very excited for this product. every kitchen should have one of this. thank you Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    super !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2018

    good and useful product for the kitchen. me came very troubled and holes shame.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Mówi mi zwrot pieniędzy w banku i został już zwrócony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    molto utile x proteggere muro sul lavandino

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 387
    • Ft3 384
    • Ft4 708
    • Ft4 400
    • Ft4 400
    • Ft4 338
    • Ft3 384
    • Ft3 384
    • Ft3 384
    • Ft3 045
    • Ft6 463
    • Ft7 787
    • Ft5 077
    • Ft1 844
    • Ft1 536
    • Ft1 536
    • Ft17 270
    • Ft4 000