Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    bagus kualitas nya namun kenapa cepat panas. mungkin tidak suport baterai tak bermerekah......minus tali nya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Towar dotarł do Indonezji, Kalimantanu Zachodniego. Ale nie może być sznur i nie ma gwarancji karty, instrukcja obsługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Zgodnie z oczekiwaniami 👍👍👍 Towary ok, podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    To jest BARDZO potężne światło zoomu. Brak fałszywego led i przede wszystkim świetne końcowe wykończenie i ogólna jakość. Dostawa była świetna, a paczka była praktycznie nietknięta, więc żadnych uszkodzeń i zadrapań. Konwój odwalił kawał dobrej roboty, bo to działa w sposób reklamowany. Jeśli chcesz i potrzebujesz światła zoomu, to jest to najlepsze i absolutnie to, na które możesz się wybrać. Moja żona cierpi na Syndrom Ushera i wśród wszystkich świateł, które kupiłem jej ten, który najbardziej lubi i to sprawia, że jestem jeszcze bardziej szczęśliwy z tego światła. Jestem tak szczęśliwy, jak mogę być zatem DZIĘKUJE BANGGOD i DZIĘKUJĘ ZA TO! Wysoce polecenie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Jest to latarka, która używa baterii 21700 ma funkcję rampy do kontroli jasności, wykończenia są doskonałe, wszelkie mieszane uczucia z regulowaną latarką zoom, jednak stara się wyciągnąć to, co najlepsze z obu światów, Coś, co tylko konwój może osiągnąć za tak niską cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przybył za kilka dni, jak planowano. Bardzo ergonomiczny i bardzo jasny. Jedyny mankament, który nie ma wtyczki do bezpośredniego ładowania i akumulator już wliczony. I tak pozostaje potężny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Ładna latarka, ogromna moc, jak opisano, pasuje do 1865 i 21000 baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Ładna, potężna latarka, powiększona Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Otrzymałem to i Astrolux EC03 w tej samej dostawie za podobną cenę. Ten mi się bardziej podoba. Znakomita jakość gospodarza. Dobrze zapakowany dla odmiany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$65.79
    • US$11.50
    • US$29.00
    • US$11.64
    • US$72.95
    • US$129.95
    • US$59.95
    • US$41.90