Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Potężna mała pochodnia. Robi się ciepło w ręce, ale nie na tyle ciepłe, aby spowodować uszkodzenie led lub być niewygodne. Należy uważać na światło, ponieważ może spalić rzeczy przy maksymalnym ustawieniu, więc należy wyłączyć je przed odłożeniem lub w kieszeniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Latarka jest jasna af i robi się naprawdę gorąca. Możesz łatwo zapalić świecę lub kartkę papieru. Ale... sterownik 4 trybów nie jest tak dobry. Wolę nieco jaśniejszy, niski tryb i tryb migania. 0,1% jest dość bezużyteczne, a 100% jest zbyt gorące. Ale tak w ogóle... Dobra latarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Na nie-pracy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    Na pierwszy rzut oka - tak jak każdy Convoy - świetne wykonanie. Po właczeniu okazuje się , że nie jak każdy - tylko dużo jasniej w trybie 100%. Reflektor gładki - więc snop dość punktowy - ewidentnie większy zasięg . oczywiście nie ma "szerokości". Jest zabezpieczenie termiczne - przy 55stopniach - latarka jest wtedy już baaardzo ciepła ;) ale dobrze że jest coś takiego. W promocyjnej cenie to świetny zakup. P.S. Jak widać na obrazku, "pudełeczko" wygląda tragicznie bo przesyłka była zapakowana tylko w foliowy worek bez żadnej ochrony - dobrze że to Convoy , bo znióśł to bez szwanku .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Dobrze się prezentuje, piękny i solidny produkt. Wykonane z aluminium piórko, które nie jest z baterią. Wymagana bateria: model 18650.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    The lantern has a construction not as elaborate as other brands, I really liked the quality and the brightness of the light. Unfortunately the flashlight is sent in a very simple and fragile package that may not protect the product during the hard international transport and mine arrived with the packaging crushed. It also does not come with attachments to attach to the belt. In summary is a simple flashlight without accessories but good quality lighting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    Seems like it's a solid build quality. Very bright. The packaging was extremely damaged when it arrived but the light seems to be fine. I did find it a bit cheaper from other sites but it's still good for the price imo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Świetna latarka. Kupię inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Znowu Konwój rozwala mi umysł ich światłami! Absolutnie niesamowite światło jak na swój rozmiar! Zdecydowanie polecam to światło!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    Good enough.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 976
    • Ft8 859
    • Ft8 418
    • Ft9 968
    • Ft13 593
    • Ft15 332
    • Ft9 141
    • Ft2 297
    • Ft9 626
    • Ft11 498
    • Ft3 216
    • Ft6 131
    • Ft11 946
    • Ft8 959
    • Ft26 120
    • Ft3 216
    • Ft17 576
    • Ft8 282