Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1847)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1847)
    • 5 Star(1804)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2020

    Otrzymane 40 dni po płatności. I połowa tego czasu spędziła na czekaniu na przesłanie. Jakość jest dobra. Zadeklarowane cechy są spełnione. Model znany, nie widzę sensu w opisywaniu tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Convoy S2+ to doskonała latarka. Belka jest jasna i zalewana, używaj z bliska w trybie niskim, patrz dalej w trybie najwyższym. Strobe, taks są przydatne w sytuacjach awaryjnych. Z paskiem na nadgarstek, pudełkiem i folią bąbelkową. Prosto do przodu, dobra latarka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Towar przyszedł w niecałe 3 tygodnie. Opakowanie lekko pogniecione, ale ważna jest zawartość. Latarka świeci bardzo dobrze, jestem zadowolony z zakupu. Z czystym sumieniem mogę polecić sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    miała przyjść do 6 dni a przyszła w 8. Opakowanie pogięte ale latarka nie nosi śladów uszkodzeń. jutro zobaczę jak świeci bo akumulatory ładują się w pracy 🙃👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Ładne, kompaktowe światło, przez dużo światła jak na swój rozmiar. Możesz ustawić 2 różne tryby. Pierwszy tryb to 5%, 40% i 100%. Drugi tryb to 5%, 40%, 100%, Strobe i SOS. Pełna naciśnij (klika) włącza. Wciśnij pół przycisku (bez kliknięcia) zmiany do następnego ustawienia. Aby włączyć tryby (1 i 2), włączyć światło, jeśli przy 5% mrugnie raz po 5 sekundach. Jak tylko mrugnie, wyłącz go z pełnym naciśnięciem (kliknij). Następna moc będzie w innym trybie. Domyślne pierwsze ustawienie wynosi 5% w obu trybach 1 i 2. Światło zdaje się pamiętać ostatnie ustawienie używane, jeśli używasz tego ustawienia przez kilka sekund. Na przykład, jeśli przełączysz go na 100% przy pomocy półprasek, odczekaj 5 sekund lub więcej i wyłącz. Następne zasilanie będzie na 100%. Konwój robi ładne światła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Ładne, kompaktowe światło, przez dużo światła jak na swój rozmiar. Możesz ustawić 2 różne tryby. Pierwszy tryb to 5%, 40% i 100%. Drugi tryb to 5%, 40%, 100%, Strobe i SOS. Pełna naciśnij (klika) włącza. Wciśnij pół przycisku (bez kliknięcia) zmiany do następnego ustawienia. Aby włączyć tryby (1 i 2), włączyć światło, jeśli przy 5% mrugnie raz po 5 sekundach. Jak tylko mrugnie, wyłącz go z pełnym naciśnięciem (kliknij). Następna moc będzie w innym trybie. Domyślne pierwsze ustawienie wynosi 5% w obu trybach 1 i 2. Światło zdaje się pamiętać ostatnie ustawienie używane, jeśli używasz tego ustawienia przez kilka sekund. Na przykład, jeśli przełączysz go na 100% przy pomocy półprasek, odczekaj 5 sekund lub więcej i wyłącz. Następne zasilanie będzie na 100%. Konwój robi ładne światła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Wysyłka szybciej niż inne przedmioty Latarka jest dobrze znana jako?ci i przyst?pnych cen. Zdecydowanie zamów swój ulubiony kolor i odcień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Jest bardzo ciepło, nie wiem, czy to małżeństwo, czy cecha. Działa na 1850, świeci potężnym, cztery tryby - jasny, przyciemniony, 🆘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Bardzo dobre światło! 7a 3000k wygląda niesamowicie, ale dla niektórych może być za ciepło. Tryby są bardzo łatwe do ustalenia, nawet bez instrukcji. Zdecydowanie polecam to światło za taką cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo dobra latarka. Mały rozmiar i wygodny dla samochodu. Działa na ładownej baterii 18650 (nie zawiera).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 371
    • Ft8 453
    • Ft12 912
    • Ft2 898
    • Ft5 357
    • Ft3 273
    • Ft7 552
    • Ft16 661
    • Ft2 910
    • Ft2 910
    • Ft3 150
    • Ft5 824
    • Ft17 342
    • Ft5 988
    • Ft14 788
    • Ft5 357
    • Ft9 109
    • Ft5 988