Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(427)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(427)
    • 5 Star(423)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Wspaniała mała pochodnia, wygląda niesamowicie na niebiesko. Jest dobrze odporna na wodę, światło jest też bardzo dobre. Idealny prezent, zwłaszcza ten kolor. :) kolejna okazja do Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Kupiłem ją jako lampę rowerową i różnorodność trybów migania jest całkiem przydatna. Używam go codziennie w drodze powrotnej z pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Jakość jak każdy S2+, ale ten kolorek 😁 Na fotce z drugim kolorowym bratem, mniejszym na 18350 a także S12, do tego na półce C8, Z1 i L6 #convoy #collection

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Latarka do sprawdzenia, aż to możliwe, baterie są w drodze, chociaż wszystko zostało wykonane z jednego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Mam to dla mojej byłej, więc ma pochodnię, która pasuje do jej sprzętu EDC. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    To przyszło w krótkim czasie, byłem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    W porządku, tylko szkocka i zepsuj pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    товар доставили около 18 дней, задержали на таможне, все норм, доволен на подарок самый отличный вариант, цвета подходят под велик, хорошие три режима, мне больше не нужно

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Ordered two colours, both a T6-3B, but one has a bit warmer light, don't know what the reason. This version doesn't have a rubbered button, so it's less protected from water than versions with rubbered button(IPX6 vs IPX8) but the very beautiful body worth the compromise IMO. Panasonic ncr18650b and Samsung 35E batteries easily fits inside. About the thermals: the head gets really hot on 100% mode, but with cooling (when used as a bike light for example) it shouldn't be a problem. Overall quality is great and I'm pleased with the purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 453
    • Ft8 371
    • Ft7 552
    • Ft12 912
    • Ft12 518
    • Ft6 915
    • Ft2 910
    • Ft8 725
    • Ft3 749
    • Ft27 113
    • Ft3 150
    • Ft5 824
    • Ft17 342
    • Ft5 988
    • Ft14 788
    • Ft5 357
    • Ft9 109
    • Ft4 411