Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Dla tych, którzy szukają latarki dalekiego zasięgu, to jest latarka, którą już wiele razy złamałem swoją twarzą błędną propagandą. Mogą nabywać bez strachu o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    chegou hoje muito bom 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Był wypadek, złamałem soczewkę latarki. Możesz mi powiedzieć, gdzie mogę kupić obiektyw i u ciebie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Został on obniżony do 35 € z wysyłką, więc w tej cenie jest to najlepszy miotacz latarki, że można dostać. Może możliwość reflektora PO będzie miłym akcentem, ale OK. Porównałem to z moim Convoyem C8 z xm-l2 na noctigon miedzianej gwieździe i 8x7135 z biscotti fw plus ze szklanką pokrytą AR, a C8 było jak żart. L6 miało już wszystkie części zachłanne, więc to jest plus. Uruchomić go z 26650 5500mAh z sieci HavePower. Zmieniamy pastę termiczną pod gwiazdką za pomocą AC MX-4, i to wszystko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    фонарь дошёл до Новосибирска за 14 дней, в отличие от батареек, (жду примерно через 5 дней). После установки кольца остаётся только 2 оборота резьбы и полностью теряется гермитичность. Кольцо похоже от другой модели так как есть резьба, котороя ни куда не подходит. В комплекте нет запасных резиновых колечек. Проверить работу пока не могу, так как нет батареек. Фонарь тяжёлый, неожидал.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    11 days delivery time !!! Finally came the day when i hold this wonderful lantern. The lantern is just space, made very high quality and in comparison will not yield to the world's leading brands for the production of lanterns (surefire, eagletac, olight, fenix and others). Holding this lantern is a pleasure! All threaded connection is lubricated with silicone, in the lantern there is an ar-coated tempered glass. According to the light characteristics, this is really a searchlight in a relatively small size of the lantern. Very satisfied with the goods! Strongly recommend! Thank you, awesome flashlight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    When I first turned it on and compared it to my moded c8, which is a great thrower, it paled by comparison to the L6. Great throw as well as illuminating the sides.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    When I received this flashlight I was so amazed at the nice weight and excellent build quality, I ordered the 4000K version and it shines like a sun. I compared it with Thrunite TC20 for size comparison and as it has the same emmiter but in dofferent tint.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    To jest mój drugi Konwój L6, To jest fantastyczny pochodnia, jakość budowy jest doskonała, używam go do kempingu, a kiedy idę na ryby, jest bardzo jasny i rozświetli duży obszar. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$31.19
    • US$90.09
    • US$38.99
    • US$72.95
    • US$46.90
    • US$75.55
    • US$30.99
    • US$31.66
    • US$26.31
    • US$23.62
    • US$32.99
    • US$26.57
    • US$20.78
    • US$9.99
    • US$24.24
    • US$39.26
    • US$17.33