Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(341)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(341)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Szybka wysyłka zamówiona 11.12. Przylot 28.12. Flashlight ma ładny projekt. Jest duży i ciężki. Zamówiona wersja 5000k, podoba mi się ten kolor światła. Lampa błyskowa dotarła w ładnym kartonie z pianką. Moc maksymalna jeszcze nie przetestowana, mam tylko 1865 komórek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Wybór barwy jest jednym z głównych punktów sprzedaży M3 nad konkurentami. Nie tak bardzo, jak mi się wydawało, hotspot jest mniejszy niż konwój M2. Nie jestem pewien, jak skuteczny jest kierowca, ponieważ zmienia się na 6V (cenę płacimy za wybór barw). Ale sam LED jest bardzo wydajny. XHP70.2 jest w stanie wiele, ale z pojedynczym ogniwem 4300lm jest przyzwoity biorąc pod uwagę wat wymagany nawet do tego. Informujemy, że nowa wersja z rozładowaniem i ładowaniem USB została wydana. To jednak nie jest puszka na wodę. „Prędkość przelotowa" tej pochodni jest tam, gdzie świeci, 10% daje 7 godzin biegu z 26650 i 40% 2 godziny nawet przy ciepłej pogodzie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Superwspaniały konwój! Dobra moc, powinieneś używać prawdziwych baterii! Bardzo szybko dotarł do Niemiec, około 20 dni! Wszystko działa super bez skazy! Super cena!!! (pol.). Polecam wam wszystkim, żebyście go kupili!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dostałem go jakieś 3 tygodnie po zamówieniu. Latarnik lubiany, wykonany jakościowo można kupić do niego części zamienne. Nie mogłem sprawdzić, bo zamówiona bateria GOLISI jeszcze nie dotarła. Szkoda, że nie ma wbudowanego ładowania, nie ma też zapasowych uszczelek i zatrzasków na ręce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Latarka jest zapakowana w mocne pudełko. Latarka jest zapakowana w mocne pudełko. Nie mogę osiągnąć 100% światła, bo na dole latarki jest zły kontakt, nawet z naładowaną baterią.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Świetne światło, na zdjęciu obok konwoju S11, używa tej samej baterii 266550 (ale różnej jazdy). M3 jest vert jasny i ma inny UI niż inne światła. Bardzo duża, ale solidna latarka. Con: Brak blokady

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Świetny latarka, bardzo jasna i dobrze zbudowany, wysyłka w USA była tylko 9 dni, a paczka została dostarczona w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    To trwało 15 dni dostawy.Przetestuj to wkrótce i kupić akumulator 😆 dzięki kurierowi n banggood 👌👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Lampa sensoryczna, wydaje się być bardzo oporna, światło jest zbyt silne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 647
    • Ft3 788
    • Ft3 182
    • Ft17 521
    • Ft8 502
    • Ft23 898
    • Ft11 771
    • Ft27 590
    • Ft11 035
    • Ft15 912
    • Ft5 521
    • Ft14 940
    • Ft3 820
    • Ft13 074
    • Ft9 222
    • Ft3 546
    • Ft3 087
    • Ft13 978