Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Super jakościowa latarka! Oprócz przycisków, może być używany z bateriami 26650, a także z 2 adapterami dołączonymi do pakietu (patrz zdjęcie). Nie ma adaptera dla baterii 21700.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Przesyłka dotarła w 11 dni. Latarka bardzo solidna a moc tej latarki powala na kolana. Polecam w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Po pierwsze, posiadam ponad 60 latarek od najlepszych marek, dzięki czemu mogę dać temu L7 sprawiedliwą recenzję. SBT90,2 jest bardzo popularnym emiterem i w tym konwoju L7 działa fantastycznie! Co za latarka. Rzut na tym L7 jest niesamowity, a ilość światła, które gasi, jest oszałamiająca. Posiadam oryginalną L6, która jest świetną latarką, ale L7 po prostu zabija L6 na całej długości. Jeśli musisz zapalić kilka boisk piłkarskich, to L7 zrobi to z autorytetem! Czas pracy jest bardzo przyzwoity, jeśli chodzi o ilość światła, które wytwarza, dzięki jego większym rozmiarom dla lepszej kontroli ciepła. Myślałem, że to dużo pieniędzy, żeby zapłacić za latarkę konwoju, ale było warto za występ, który dostajesz. Jest bardzo dobrze zrobiony i nie miał żadnych wad w tym, który otrzymałem. Miałem problem z latarką, która nie działa, kiedy ją kupiłem, ale okazało się, że to nakrętka. Rozebrałem go na części i działa świetnie. Posiadam kilka innych latarek SBT90.2, takich jak X9L Lumintop i XT45, ale czas pracy jest bardzo ograniczony zrobić tam bardzo mały rozmiar. Byłoby to świetne narzędzie poszukiwawczo-ratunkowe lub kogoś, kto potrzebuje zdolności zamiany nocy w dzień. 1320 metrów to odległość, jaką światło pokonuje nie jak daleko będziesz mógł zobaczyć, ale na ćwierć mili powinno oświetlić cel bez żadnych problemów. Komórki pojedynku 26650 dają mu długi czas działania i sprawia, że jest świetnym narzędziem samoobrony w razie potrzeby. Bardzo zalecane i warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Moja druga potężna latarka z emiterem 90,2. Wcześniej kupiłem Wild Trail WT90. Ten konwój L7 wygląda bardzo ładnie, wytwarza bardzo jasny belkę w moich testach. Porównam to z WT90 dziś wieczorem. W paczce nie było instrukcji, żadnych dodatkowych kółek „O" ani smyczy. Tylko metalowy pierścień. Bardzo się cieszę, że dostanę go tak szybko, w zaledwie osiem dni po złożeniu zamówienia. Dzięki BG.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Czyste wykonanie, wysokie światło, łatwa obsługa. Uwaga, baterie powinny mieć co najmniej 67 mm długości. Między moimi bez zabezpieczeniami baterii Flattop o długości 65,2 mm włożyłem 8 kawałków magnesów grubości 1 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Posiadam kilka Astrolux, to mój drugi konwój, powiedziałbym, że za cenę i wydajność L7 jest biznes. Jest wyposażony w adaptery, więc można korzystać z płaskich komórek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Ładne światła, bardzo jasne, ale są dwa zadrapania. 😞 wszystko idzie bardzo dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Doskonała latarka, dobra stabilna moc... długi rzut. Wybredny na baterie i potrzebuje kilku przekładek, aby to działało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$11.64
    • US$65.79
    • US$11.50
    • US$72.95
    • US$59.95
    • US$29.00
    • US$129.95
    • US$107.40