Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Polerował i polerował przezroczysty plastik dla małej poprawy. Zdjęcia są mylące, ponieważ dwa oddzielne diody są widoczne osobiście. Doświadczeni użytkownicy zauważą jasność koreluje z napięciem baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Działa zgodnie z przeznaczeniem, świeci jasno w ciemności, wygląda naprawdę elegancko po zainstalowaniu. Zalecane. Bardzo łatwe do zainstalowania. Musiałem usunąć 2 „skrzydła" na PCB przełączniku, żeby zmieścić się w środku, po prostu porównałem stare PCB z nowym, i widzę różnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Działa świetnie na moim konwoju S2+.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    товар получил отлично запакованный! спасибо за упаковку! лот идет из 3-х частей 1 - сама силиконовая прозрачная кнопка (колпачек) 2 - пластиковая шайбочка с ребром жесткости из прозрачного пластика 3 - плата с пружинкой кнопкой и двумя светодиодами включенный через резистор подсветка видна хорошо в темноте и при тусклом освещениее, по фото видно что ее прекрасно видно и с боку (фото вложил) для сравнения положил сбоку просто кнопку что б оценить как она подсвечиваеться думаю отпаять один светодиод и тогда будет не так ярко в темноте светить потребление по току мизерное мой амперметр даже не мог измерять значение(видно микроамперы) потому думаю от акб будет светить оч долго рекомендую магазин! перед покупкой задал вопрос по теме! сразу ответили все рассказали! буду покупать тут как у проверенного магазина и рекомендовать знакомым!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    These things are fantastic. Drop in replacement on my Convoy S2, S2+ and C8. I was also able to get these to work with slight modification to the clear washer on my BLF A6 lights as well. I have since ordered enough to load them up in each of my 12 different A6's (you can never have to many lights right).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    Prosta wymiana oryginalnego włącznika. Świeci intensywnie ale dyskretnie. Niewielki pobór prądu. Po włączeniu latarki gaśnie. Bez problemu można zlokalizować latarkę w ciemnościach. Za taką cenę rewelacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    Fast shipping. Reach Singapore in one week. Item came in working condition. Overall really happy with the lighted tail switch results. Now I can easily find my light in the dark. It also works as a moon mode as the light is really dim and not too bring. The first image is an accurate representation of the brightness in the dark. Second image is how it look like in a lid room.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2018

    Przesyłka dotarła w całości. Montaż bezproblemowy. Mała uwaga przy montażu ponieważ w latarce C8 jest lewy gwint na pierścieniu podtrzymującym przełącznik. Jakość ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    works great in the astrolux s1 but i have to change the cap because this one don´t fit on the s1, is bigger. i have to change the two resistors too because the switch have 330ohms resistor and to make work with the s1 i put two 10k resistor and 1k on the driver to work properly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • blacckk
    TR
    22/01/2018

    it is very bright. i used it on convoy s2+ you can change easily in 1 minute. thanks banggood ☺

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$33.48
    • US$16.16
    • US$7.34
    • US$3.77
    • US$21.93
    • US$21.15
    • US$19.62
    • US$6.14
    • US$15.00
    • US$10.40
    • US$17.19
    • US$17.19
    • US$13.27
    • US$11.68
    • US$4.78
    • US$8.09
    • US$25.40