Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(259)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(259)
    • 5 Star(252)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Wow... bardzo ładna kabura. Jakość jest wysoka, a spójność szwów w całym. Grube wyściełanie i dodatkowe małe boczne kieszenie na baterie są świetną cechą. Zdecydowanie polecam to przy zakupie konwoju C8.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    εξαιρετικοί φακοί.. ποιότητα κατασκευής και δύναμη φωτός με σωστή μπαταρία βέβαια σε καλύπτουν απόλυτα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobra sprawa, solidna i zapasowa bateria. Mpasstardoi kinezoi 2 sekundy gia na erthei...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobre wykonanie torby. Szwy w kolorze pomarańczowym wyglądają bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GRSVIP4
    PL
    31/12/2020

    Doskonała do latarek C8, i innych latarek tego samego rozmiaru. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TewVIP3
    TH
    12/09/2019

    Nice holster. Will fit any light between 140 and 160 mm. length and will also fit a 65 to 70 mm. wide belt. As an extra there a side pcket to hold an extra battery or a very slim/slender knife. Other side has a small loop that can be used for a small carabiner or keyring (not visible at the last phot as I did not notice it when taking photos). Overall nice quality, very sturdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Szybka dostawa i dobre opakowanie. Wysoka jakość oryginalnej walizki. Uwielbiam pomarańczowe szycie wokół niego. Idealnie pasuje do konwoju C8 Bardzo szczęśliwy 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2019

    its an amazing cover fits any small flashlight and comes with extra battery storage pack. its very handy when u need extra battery backup for long trips in the jungle. A must buy flashlight holester cover.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2019

    High quality Pouch! The older version of Convoy C8, the Astrolux C8 and the new Convoy C8 + fit perfectly into it. Universal, any flashlight of similar size fits in it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2018

    Great design. It is quite heavy but for a lot of people the holster for throwers should be heavy. There is an additional place for the battery. Perfect for journeys. And no there is no white version - I took photo in negative. if you have C8 C8+ and don't have the holster you've just found it :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 754
    • Ft9 139
    • Ft4 946
    • Ft24 724
    • Ft3 043
    • Ft6 090
    • Ft3 422
    • Ft8 579
    • Ft5 328
    • Ft3 953
    • Ft2 661
    • Ft1 698
    • Ft1 698
    • Ft2 305
    • Ft2 661
    • Ft1 899
    • Ft2 624
    • Ft3 234