Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(296)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(296)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Pierwsze wrażenie jakość konstrukcji to moc pochodni, światło miotacza! Oświetla dobrze na 200 metrów nie ma nic małego dla wielkości i ceny. Zawartość pudełka praktycznie jedyna latarka z koronką. Zalecany zakup!! Praktyczny, potężny i prawy rozmiar - Niekomfortowa zmiana trybu Pierwsze wrażenie jakość budowy, to jest moc latarki, światło miotacza! Dobrze oświetla na 200 metrach, co nie jest małym wyczynem jak na jego wielkość i cenę. Zawartość pudełka to praktycznie jedyna pochodnia z lanyard. Zalecany zakup!! Praktyczny, mocny i odpowiedni rozmiar Niewygodna zmiana trybu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Lampa LED Doskonała lampa o niesamowitej intensywności do użytku w służbach ratowniczych jest elementem wartym posiadania kilku z nich, plus doładowane baterie, jak długie lub częste użytkowanie obniża intensywność, Chociaż nadal ma światło na odległość, traci skuteczność, Jest stosowany na drogach lub na zewnątrz. Zalecany do stosowania szorstkiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Latarka jest bardzo i przetwarzana. Tak jak kiedyś z Convoi. Operacja jest trochę kłopotliwa z wersją rampy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Moje pierwsze doświadczenie w zakupach w Bangladeszu zajęło ponad 25 dni, zanim ta latarka z konwoju C8+ dotarła do mnie do Indonezji, z kiepskimi i niebezpiecznymi opakowaniami, i musiałem znowu płacić podatki w moim kraju. Mam nadzieję, że Banggod może poprawić szybkość dostawy i pakowania jest lepsze i bezpieczniejsze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    I arrived in Japan in 8 days. I'm happy with the high-speed delivery, but I'd like you to stop it because Sagawa Express, which is the slowest and arrogant in Japan, handles it. I would be very happy if Japan Direct could make Yamato Transport, which sells at high speed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Kierowca konwóju C8 bez stroma. Łatwy i doskonały w użyciu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Przesyłka dotarła. Opakowanie w którym są umieszczone latarki jest zmasakrowane, ale na szczęście latarkom nic się nie stało. Banggood mogło by lepiej zabezpieczać swoje przesyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Bardzo dobry stan i dobra moc bez baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Przedmiot dobrze przyjęty. (pol.). Szybka wysyłka i dostawa. Zamówiłem 11-go, a dostałem wczoraj 20-go. Skrzynka jest trochę wgnieciona. Ogólnie rzecz biorąc, latarka dobrej jakości. Mój drugi zakup w sklepie. Nie mogę się doczekać przyszłego porządku. - Dziękuję, paniusiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Ładowarka i latarka są również świetne. Paczka dotarła szybko z czeskiego magazynu. Opakowanie zewnętrzne (nylonowa torba) nie jest tak naprawdę ochronna. Pudełko z lampą jest kompletnie rozdarte. Dobrze, że samo światło nie jest uszkodzone. Powinniśmy zwracać na to większą uwagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 788
    • Ft9 623
    • Ft11 036
    • Ft20 985
    • Ft54 018
    • Ft10 203
    • Ft6 405
    • Ft24 209
    • Ft7 562
    • Ft7 767
    • Ft4 438
    • Ft7 399
    • Ft3 701
    • Ft9 578
    • Ft5 181
    • Ft20 607
    • Ft5 553
    • Ft17 150