Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    È veramente bella,brutale,molto robusta.Una torcia da uomo,che vuole un qualcosa che caratterizza il carattere.!Un fascio di luce che con molta sicurezza crea un vero e proprio tunnel nel buio,anche al 40% della potenza.Un hotspot largo che illumina davvero forte.Beh,è una torcia per creare emozioni ogni volta che ci si prende in mano con un Wow che gioiellino.Davvero un bel aquisto....!!!Ottimo venditore.Banggood davvero un sito troppo bello.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Świetna latarka - baterie w zestawie, ale bez instrukcji, kabel do ładowania lub smycz. Działa jednak dobrze i nie za ciężkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Doskonała wydajność z kompaktowym współczynnikiem formy. Mniej więcej wielkości podręcznych latarek HID, jeśli je pamiętasz. Ma podobną wydajność do tych bez problemów, które przynosi HID, jak artefakty w belce i kruche kapsułki. Dedykowany miotacz z dobrą penetracją, ale także z wystarczającą ilością wycieku, aby to było praktyczne światło, a nie takie, które jest tylko do śledzenia pudełek zapałek na 1000m. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Zamówiłem latarkę i cztery baterie Astrolux 1850, wszystko było w idealnym stanie. Bardzo zadowolony z zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Widząc opinie Flashaholic i Charles Bridgtec na temat tej latarki, postanowiłem kupić jedną - nie jestem wcale rozczarowany, Świetna cena za urządzenie, które może kosztować dwa razy więcej za pośrednictwem innych producentów / serwisów - szybka dostawa z dystansem - dzięki Convoy i Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Ta latarnia jest po prostu spektakularna. - Bardzo długi zasięg. Przeszło to moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Przybyli zgodnie z planem. Działa jak w reklamie. Imponujący rzucający. Łatwy w obsłudze. Jeśli długowieczność nie ma problemu, latarka jest najlepsza, jaką można kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Świetna jakość, wystarczy naładować baterie, świetna jakość latarki,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Moje ulubione światło. Wyrzut i rzut cię zmiecie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dobra latarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$48.99
    • US$13.99
    • US$35.69
    • US$61.99
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$7.65
    • US$16.99
    • US$15.99