Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Dobra,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Dobre materiały, nie spodziewaj się najlepszej jakości dźwięku, jak to dopasowuje się do ceny. Nadal zaskoczony pozytywnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dostarczone na czas i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Pierwsze próby są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Nie można kupić profesjonalnego sprzętu za taką cenę, ale jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu. Dla amatorów, wystarczy używać jako poziom wejścia na początku, a jakość jest OK. Opakowanie nie jest uszkodzone, a dostawa jest bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    it is just fine the mic. the sound card, you have to tune it enough. I had some background noise but it is probably from not tuning it correctly. I use the mic direct from my pc sound card and everything is fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DH2VIP4
    CA
    15/04/2021

    Świetny zestaw Potrzeba więcej instrukcji dla karty dźwiękowej, jak działa na baterii i że port usb jest do ładowania, a nie do podłączenia do pc dla audio. Jest to również nieco tanie w jakości To nie jest karta dźwiękowa, ale pudełko efektów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Tyle zabawy. Dobrej jakości mikrofon, z doskonałym montażem wstrząsowym i ekranem wiatrowym. Świetnie działa z mac/win/linux. Tablica dźwiękowa ma wiele wejść i bardzo zabawne klawisze efektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Otrzymałem produkt, i dotarł do RPA w około 10 dni, dobra obsługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 165
    • Ft39 956
    • Ft14 104
    • Ft12 694
    • Ft21 158
    • Ft8 813
    • Ft4 935
    • Ft10 578
    • Ft6 345
    • Ft2 464
    • Ft17 097
    • Ft4 580
    • Ft12 340
    • Ft23 626
    • Ft12 211
    • Ft6 104
    • Ft6 696
    • Ft7 051