Opinie klientów

4.61 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2017

    I was thinking to buy Macro Lens but prices of Macro lens is very high . so I bought this macro extender tube and able to capture nice macro click with 18-250 lens with Canon 1300 Happy with the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2017

    Bought it as a gift, still waiting for lences to arrive so not tested yet. Inspected packaging and overal quality of the item. Looks decent enough and feels good in hands. it fits the camera i bought it for. All in all very good value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2016

    Habe es an meiner Canon EOS 700D getestet. Verarbeitung für den Preis gut, Funktion befriedigend - Autofokus bei Foto funktioniert nur ab einen gewissen abstand. Video im Makro Bereich auch möglich man muss die schärfe halt über Einhaltung des Abstands korrigieren. Leider zeigt die Kamera manchmal error an kann man das aber ignorieren und nach einen Foto ist die Meldung weg. Es kann auch vorkommen das nichts mehr geht, dann heißt es Batterie raus und wieder rein, dann ist alles wieder in Ordnung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2016

    I purchased these for my DiY negative film "shooting". I needed to get very close to the negative film with my DSLR camera and these tubes were just what I needed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    Good product for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2017

    It realy works, for this price its great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Kicsit gagyibbnak néz ki (a gyűrűk kioldózárja pl. időnként akadozik és a feliratok is olyan olcsón kivitelezettnek tűnnek), mint amit elvártam, de végülis a funkcióját betölti, működik. Ettől függetlenül majd használat közben derül ki, mennyire felel meg. Ha vége a Covid-nak, kipróbálom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Działa w canon t5i spektakularnie, pierścienie są świetne do podejścia do świata makro i decyzji, czy naprawdę konieczne jest zainwestowanie w obiektyw makro, aby mieć wyższą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Mam ten przedmiot, ponieważ był o wiele tańszy niż jakakolwiek inna marka. Kontakty wszystkie pracy i obiektyw kamery, jeśli w pełni sprawne ze wszystkimi elementami. Jedynym minusem jest jakość. Tanie plastikowe części. Ale biorąc pod uwagę cenę, warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Szerencsésen megérkezett, használható termék. Bár műanyag, az átadó tüske fém csak, de kisebb lencse jól használható hozzá. Kis hibája, hogy a reteszpöcök nehezen mozog.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 303
    • Ft40 165
    • Ft94 058
    • Ft14 728
    • Ft3 512
    • Ft64 601
    • Ft49 538
    • Ft6 874
    • Ft2 005
    • Ft2 340
    • Ft6 357
    • Ft37 922
    • Ft14 725
    • Ft2 005
    • Ft28 115
    • Ft3 679
    • Ft2 340
    • Ft60 858