Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GijVIP4
    IT
    02/03/2021

    Bardzo dobrze! Szybka wysyłka i styl mody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Otrzymany szybko i w bardzo dobrym stanie po prostu sprzedany do skóry i okazuje się być PU oprócz tej ładnej czapki 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Funky hat. Bought on a whim. Paid too much, but I kind'a like it. Sadly, I cannot say the same for for Banggood, which has once again indicated that I have received an item before I have had a chance to acknowledge its delivery. Its not good enough to say "Order completed" when I have not yet retrieved the item. I will say when the order is completed - not some unknown courier. Please don't assume that what the courier says is true.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobrze wygląda i bardzo modna czapka. Podoba mi się. Nie ma też problemów z rozmiarem, ponieważ ma pas z tyłu, aby ustawić rozmiar. Tak mi się podoba, że kupiłam go w dwóch kolorach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobrze wygląda i bardzo modna czapka. Podoba mi się. Nie ma też problemów z rozmiarem, ponieważ ma pas z tyłu, aby ustawić rozmiar. Tak mi się podoba, że kupiłam go w dwóch kolorach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt pasuje do opisu. Dostawa do Kijowa trwała 15 dni. Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Właśnie otrzymałem (2. z 3 kapeluszy zamawiane około 2 miesięcy temu) i wygląda dobrze. Jestem pod wrażeniem jakości, ale nie czasu wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Cześć Nie otrzymałem jeszcze pochwały n 91511676

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo ładna czapka zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    cool swagger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 085
    • Ft7 262
    • Ft12 819
    • Ft6 535
    • Ft6 535
    • Ft5 444
    • Ft5 029
    • Ft13 074
    • Ft5 809
    • Ft9 441
    • Ft4 620
    • Ft6 171
    • Ft6 897
    • Ft5 343
    • Ft6 535
    • Ft11 256
    • Ft9 432
    • Ft17 433