Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2019

    Looked good in picture before I bought but actually it arrived in bent/cracked/twisted version. It did not look good to me. You can refer to the pictures attached.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Wygląda schludnie, spełnia oczekiwania i ładnie dostarczone na czas

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2017

    Good quality cowhi leather beret, recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Product conforms to the description and quite well done, only negative points, the top of the visor is more frippled than the other parts, and the scent is not that of leather but more of rubber.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Good cap

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    très bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Właściwie to jestem tym zaskoczony. Porządne cięcie, które pasuje i wygląda dobrze. Inne nożyce do sera, które kupiłem w tej samej firmie, były trochę trafione i nietrafione (głównie wąskie szczyty), ale ten jest dobry. Pachnie wspaniale! Moja jedyna skarga to czas wysyłki. Kupiłem trzy kapelusze w jednym porządku, a potem ten kapelusz w oddzielnej kolejności tego samego dnia. Inni zostali natychmiast wysłani, ale oni siedzieli na tym przez około 10 dni. Poza tym był to zaskakująco dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobrze otrzymany pakiet na czas, jestem zadowolony z czapki: dobra jakość, dobre wykończenie. Nie ma problemu z Banggoodem, wszystko poszło dobrze...! (ale chciałbym, aby Twoja strona została przetłumaczona na francuski automatycznie...?) Polecam twoją stronę...? Z poważaniem. Dżamę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Ten przedmiot został dzisiaj dostarczony... Uwielbiam go, a odkąd go mam, staram się go zdjąć, jako wygodne i ładne wyposażenie, a nawet pachnie prawdziwą skórzaną :). To jest prawdziwe dzieło sztuki wykonane z wysokiej jakości materiałów i kunsztu, aby być szczerym, Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze. Cieszę się, że go kupiłem, ale moje obawy były całkowicie bezpodstawne.... Jest idealny w każdym calu i nie mogę tego zarzucić, jestem naprawdę zachwycony nim, a także jak wygląda i jak dobrze pasuje. Kupiłem 'prawdziwą skórzaną' rzeczy online w przeszłości i odkryłem, że przy dostawie jego ogólnie podróbka lub skóra robiona przez człowieka, ale ta czapka jest dokładnie taka, jak jest reklamowana i jest wykonana z naprawdę dobrej jakości skóry, która jest dobrze złożona i ma dobrze dopasowane i uszyte podszewki. Jest tak ciepły i pasuje jak rękawica, a regulowane klamry boczne są też ładnym wykończeniem, aby zaoferować kilka poprawek, aby zapewnić ładne dopasowanie. Jeśli myślisz o kupnie jednego z nich... Z pewnością nie będziesz rozczarowany, że go stąd dostaniesz, a nawet czas dostawy był dość szybki, więc w sumie... To był fantastyczny zakup od tego dostawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Niesamowicie szybka dostawa! Doskonała jakość! Idealnie pasuje! Niesamowita cena! Noszę ten kapelusz, kiedy prowadzę brytyjski samochód sportowy, który naprawdę odwraca głowę i wywołuje uśmiech i komplementy! Bardzo elegancki kapelusz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.65
    • US$17.99
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$19.62
    • US$16.16
    • US$14.99
    • US$20.78
    • US$24.24
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$37.99