Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Kapelusz pasuje ładnie, a ja tylko czekam na wędkowanie, żebym mogła go odpowiednio wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Dziękujemy sprzedającemu i dziękujemy sklepowi za jakość i szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Tylko kapelusz dla mnie, dokładnie tego potrzebuję dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Kapelusz został podwojony i dobrze zapakowany, wysłane dość szybko i szybko dotarł do, kapelusz sam w sobie jest duży i zmieści się do 7 3/8 i pokrywa uczciwy sposób wokół górnego pola widzenia. To na pewno utrzyma słońce z dala od twojej głowy i ma wentylację z boku czaszki. Jakość jest naprawdę dobra, nie wiem, czy jest wodoodporna, ale dam mu dobry wodoodporny spray wszędzie i pod spodem. Dam ci znać, kiedy będę łowił ryby.... Wtedy będę miał okazję, by wcisnąć kapelusz w jego ślady. Jeśli będę miał deszcz, to przynajmniej moja głowa i ramiona pozostaną suche 😂😂😂....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Kapelusz jest świetny. Ja to rozsypałem Z wodoodpornym i działa świetnie w deszczu. Właśnie zamówiłem ten z naprawdę dużym rondem i już wodoodporny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Dokładnie to, czego chciałem i przybyłem w świetnym stanie. Od razu zaczął działać jako mój kapelusz roboczy, ze względu na słoneczne dni, które obecnie cieszymy się w stanie Bluegrass.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    /Szybko otrzymany. Chroni zarówno przed słońcem, jak i deszczem dzięki swoim szerokim krawędziom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Właśnie otrzymałem kapelusz dziś rano 13 września 2021 roku i pasuje do mnie idealnie i dziękuję za to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Kapelusz został dostarczony szybko, i zachowuje wszystkie obietnice opisu: doskonały stosunek ceny do jakości!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dostawa była wcześniej niż 60 dni i produkt jest bardzo dobry. Oferuję tę stronę znajomym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 250
    • Ft9 194
    • Ft5 514
    • Ft6 620
    • Ft6 986
    • Ft6 986
    • Ft15 450
    • Ft6 655
    • Ft8 458
    • Ft6 986
    • Ft7 324
    • Ft8 091
    • Ft7 324
    • Ft6 620
    • Ft4 457
    • Ft7 005
    • Ft9 554
    • Ft5 094