Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Trochę ciasno w porównaniu z innymi, które wziąłem, ale dobry materiał..lo wznowić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2018

    the shipping very quickly! Great hat! Quality material and construction! The hat fits perfect,it can adjustable in the back,thus i don't worry about the size of the hat. The color is good,just like the picture,very like it! I am very surprised with the hats is very soft and and comfortable,and the design is very fashionable ,I like the style it makes you look like a legionnaire soilder. I plan to purchase more at a later time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    Кепка пошита качественно, ремешок размера регулируемый , с трудом.58 размер это последний на который подходит эта шапка. На фото кепка выглядит солидно, на самом деле верх жидковат, козырёк отличный.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    J'aimais bien l'aspect arrondi du haut. Mais avec le temps et la pluie, cet arrondi s'est affaissé et ne donne plus que l'aspect d'une casquette ordinaire. Autre déception: le bord n'est pas de couleur brune, mais noire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    a little bit small but very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2018

    Excellent hat for the price. My fit wouldn't let me tuck the excess strap into the side grommet so I doubled it back over the buckle. It works out nicely. The construction is good and the hat feels durable enough to be an everyday go to from working on cars to hikes. No need to be precious with it. The army styling gives it a more formal and mature; yet still blue collar feel a traditional baseball cap can't match.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Pakiet dotarł wcześniej niż oczekiwano (około 2 tygodni) W nienagannym stanie. Naprawdę skuteczny i przyjemny w prowadzeniu interesów z Tobą! Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 916
    • Ft7 188
    • Ft4 916
    • Ft17 411
    • Ft7 535
    • Ft11 731
    • Ft7 188
    • Ft6 811
    • Ft26 496
    • Ft4 159
    • Ft7 568
    • Ft11 731
    • Ft4 127
    • Ft10 813
    • Ft11 354
    • Ft6 405
    • Ft4 258
    • Ft6 431