Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(506)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(506)
    • 5 Star(437)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Doskonała obsługa, szybka dostawa, w tydzień ją otrzymałem. Nagrywa bardzo dobrze. Za cenę nie sądziłem, że jest tak doskonały. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobra jakość i dobra obsługa jak również, polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Φαινεται να δουλευει καλα. δεν το δοκιμασα εκτενως.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wydaje się w porządku, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    To jest dobre i fajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Jest miły, ale trochę delikatny. To nie 3,5 mm mniej, ale do użytku domowego. Za cenę jest w porządku. Zapomniałem kupić adapter (bez odbioru komórki) mieć na to oko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2018

    คุณภาพมาตรฐานระดับกลาง ใช้งานได้ดีไม่บกพร่อง การจัดส่ง อยู่ในเกณฑ์ที่ รับได้ ภาพรวมคือผ่านค่ะ​ beautiful need so much Thank you very much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    It has good sound but mine doesn't fill both channels. It only outputs left channel. However good sound makes up for the hassle I have to go through in the edit.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2018

    i have order this 16 march 2018 and received me 7th April 2018 useful in $ 1.72 Rs- 113 thanks banggood for your best service unboxing video watch first https://youtu.be/p48ifKWLwsM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2018

    Bueno el microfono llegó bien empacado en perfecta condiciones el audio se escucha claro y sin ruido lo unico malo es que al grabar el audio Se escucha un poco bajo el volumen pero ero se le comprende Ya que por el precio es obvio que no se le puede pedir más gracias por ser tan serios y cumplir con todos los pedidos son los mejores y el envio fue en el tiempo indicado

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 913
    • Ft6 163
    • Ft2 464
    • Ft5 390
    • Ft9 247
    • Ft6 148
    • Ft4 005
    • Ft8 186
    • Ft4 625
    • Ft4 206
    • Ft6 163
    • Ft17 263
    • Ft4 625
    • Ft10 680
    • Ft6 049
    • Ft3 558
    • Ft10 480
    • Ft3 080